kamson Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 (edited) Jak w temacie, kończy mi się powoli pompa i czas na zmianę, ale.....no właśnie nowa (zamiennika brak) kosztuje w granicach 2-3 tys. Przypadkiem natknąłem się na taką firmę: http://www.regeneracjaczescisamochodowych.pl/pompywspomagania.html i nie wiem czy ma to sens?? Edited March 19, 2016 by kamson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojt_O Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Spróbuj na początek wymienić słynny o-ring o którym dużo było na forum. Może pomoże Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4lik Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Szukaj na allegro używanej - czasem się trafiają w granicach 200-300 złotych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamson Posted March 20, 2016 Author Share Posted March 20, 2016 (edited) Oring nie pomógł, używki na allegro do H6 (mojego rocznika) - nie widziałem jeszcze. ps. ktoś korzystał z powyższej firmy?? Poza tym, jeżeli rzeczywiście regenerują tego typu pompy to chyba lepiej nie kupować kota w worku ,a po prostu zregenerować... Edited March 20, 2016 by kamson Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4lik Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Nie wiem, który masz rocznik, ale jestem na 100% pewien, że jeśli między 2000 - 2008, to się pojawiają, a wiem stąd, że mam włączoną przypominajkę, jeszcze z czasów, gdy szukałem do swojego i jakoś mi się zapomina to wyłączyć, np. teraz jest do Outbacka H6 drugiej generacji, ale moim zdaniem droga, bo chyba 400 złotych kosztuje. Czasem pojawiają się w okolicach 200 złotych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamson Posted March 21, 2016 Author Share Posted March 21, 2016 heheheh...rzeczywiście jest na Allegro. Pojawił się temat pompy na forum SIP i plum, na allegro na drugi dzień rozwiązanie . No cóż, chyba jednak przejadę się do tej firmy to mi i magiel może sprawdzą...co regeneracja to regeneracja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4lik Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 A widzisz - ja też chciałem oddać do regeneracji, ale że miałem daleko, a wysyłkowo już się warsztat przestał tym zajmować, to zmuszony byłem szukać używki. A jeden forumowicz robił regenerację właśnie do H6, a i tak skończył na używanej z Alle. Obyś nie przechodził tej samej drogi i regeneracja przebiegła sprawnie i na wiele tysięcy kilometrów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts