Jump to content

Regeneracja pompy wspomagania w h6 - robił ktoś??

kamson

Recommended Posts

Jak w temacie, kończy mi się powoli pompa  i czas na zmianę, ale.....no właśnie nowa  (zamiennika brak) kosztuje w granicach 2-3 tys. Przypadkiem natknąłem się na taką firmę:  http://www.regeneracjaczescisamochodowych.pl/pompywspomagania.html  i nie wiem czy ma to sens??

Edited by kamson

Oring nie pomógł, używki na allegro do H6 (mojego rocznika) - nie widziałem jeszcze.

ps. ktoś korzystał z powyższej firmy?? Poza tym, jeżeli rzeczywiście regenerują tego typu pompy to chyba lepiej nie kupować kota w worku ,a po prostu zregenerować...

Edited by kamson

Nie wiem, który masz rocznik, ale jestem na 100% pewien, że jeśli między 2000 - 2008, to się pojawiają, a wiem stąd, że mam włączoną przypominajkę, jeszcze z czasów, gdy szukałem do swojego i jakoś mi się zapomina to wyłączyć, np. teraz jest do Outbacka H6 drugiej generacji, ale moim zdaniem droga, bo chyba 400 złotych kosztuje. Czasem pojawiają się w okolicach 200 złotych.

heheheh...rzeczywiście jest na Allegro. Pojawił się temat pompy na forum SIP i plum, na allegro na drugi dzień rozwiązanie B) . No cóż, chyba jednak przejadę się do tej firmy to mi i magiel może sprawdzą...co regeneracja to regeneracja.

A widzisz - ja też chciałem oddać do regeneracji, ale że miałem daleko, a wysyłkowo już się warsztat przestał tym zajmować, to zmuszony byłem szukać używki.

A jeden forumowicz robił regenerację właśnie do H6, a i tak skończył na używanej z Alle. Obyś nie przechodził tej samej drogi i regeneracja przebiegła sprawnie i na wiele tysięcy kilometrów.