Wade Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 (edited) Witam, kupiłem oryginalne radyjko do Imprezy GC Clarion 20791. Radio działa tyle że w innym zakresie fal ale da się to zrobić problem natomiast jest z odtwarzaczem CD. Po włożeniu płytki coś tam zaczyna ją mielić i po chwili się wysuwa i zapala napis E3. Wie może ktoś w czym tkwi problem? Znalezienie jakiegoś manuala jest chyba nie możliwe. Zdjęcie radyjka dla jasności o model. Edited March 10, 2016 by Wade Link to comment Share on other sites More sharing options...
svavo Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Może soczewka lasera jest brudna? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luki_wrx_prodrive Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 E3 czyli error 3 oznacza w clarion-ach ze płyta jest zbyt porysowana czyli opcje masz 2 sprawdź inna nieporysowaną płytkę jeśli pójdzie to masz odpowiedź druga opcja przeczyść laser bo widać że to radyjko parę dobrych wiosen ma i może być zawalony. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wade Posted March 10, 2016 Author Share Posted March 10, 2016 (edited) OK dzięki Panowie, jeszcze trochę poszukałem i znalazłem jakieś ogólne błędy Clariona gdzie Error 3 oznacza właśnie porysowaną płytkę lub brudny laser. W moim przypadku to raczej będzie laser bo próbowałem 3 płyt. Sprawdzę i dam znać. Aha i jeszcze jedno. Wie może ktoś po co są dwie końcówki anteny? Męska i żeńska. Edited March 10, 2016 by Wade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts