relom Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Mam z tyłu dwie lampy dymione Czy będą pasować lampy: pod złączki żarówek? Bo po 1 lampki, które chcę żeby pasowały są mniej obciachowe, a po drugie o 100zł tańsze na sztuce Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnoldpe Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Te które podajesz są z roczników 02-05 Ty masz 05-08 po lifcie. Niby dupa się specjalnie nie zmieniła, ale raczej nie będą idealnie pasowały/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
relom Posted March 10, 2016 Author Share Posted March 10, 2016 Te które podajesz są z roczników 02-05 Ty masz 05-08 po lifcie. Niby dupa się specjalnie nie zmieniła, ale raczej nie będą idealnie pasowały/ ja pytam, czy złączki podejdą bez przerabiania, a nie o estetykę Link to comment Share on other sites More sharing options...
anakinsky Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Powinny podejść. Chcesz sprzedać te dymione? Link to comment Share on other sites More sharing options...
relom Posted March 10, 2016 Author Share Posted March 10, 2016 Powinny podejść. Chcesz sprzedać te dymione? jedna rozpierdzielona z boku ostro, a druga pęknięta Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnoldpe Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Te które podajesz są z roczników 02-05 Ty masz 05-08 po lifcie. Niby dupa się specjalnie nie zmieniła, ale raczej nie będą idealnie pasowały/ ja pytam, czy złączki podejdą bez przerabiania, a nie o estetykę Złączki są te same. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezor Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 pozwólcie, że odkopie temat, bo po co zakładać nowy jeśli ktoś zastanawia się nad zmianą lamp z tyłu na mniej wieśniackie otóż jestem w trakcie kupowania Forestera II poliftowego i uważam, że lampy z tyłu ma paskudne jak tuningowany golf III. Także przekopałem forum to, a potem różne zagraniczne i okazało się, że spokojnie można przekładać lampy między liftami. poniżej link do hamerykańskiego forum, mam nadzieję, że można podlinkowywać na zagraniczne fora. http://www.subaruforester.org/vbulletin/f80/04-05-taillights-06-08-forester-78850/index2.html oraz foto polifta z przedliftami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miroman Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Lampy z USA, jeśli się nie mylę, miały chyba oddzielnie pozycyjne i oddzielnie STOPy, europejskie maja to na 1 żarówce 2-włóknowej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts