Jump to content

Forester 2.5X z USA 2006 lampy tylne dylemat

relom

Recommended Posts

Mam z tyłu dwie lampy dymione post-9428-0-16772500-1457604928_thumb.jpg

Czy będą pasować lampy: post-9428-0-16157200-1457604957_thumb.jpgpost-9428-0-64409800-1457604966_thumb.jpg pod złączki żarówek? Bo po 1 lampki, które chcę żeby pasowały są mniej obciachowe, a po drugie o 100zł tańsze na sztuce ;) 

Te które podajesz są z roczników 02-05 Ty masz 05-08 po lifcie. Niby dupa się specjalnie nie zmieniła, ale raczej nie będą idealnie pasowały/ 

Te które podajesz są z roczników 02-05 Ty masz 05-08 po lifcie. Niby dupa się specjalnie nie zmieniła, ale raczej nie będą idealnie pasowały/ 

ja pytam, czy złączki podejdą bez przerabiania, a nie o estetykę

ja pytam, czy złączki podejdą bez przerabiania, a nie o estetykę

Złączki są te same. 

• Upvote 1

• 1 year later...

pozwólcie, że odkopie temat, bo po co zakładać nowy ;) jeśli ktoś zastanawia się nad zmianą lamp z tyłu na mniej wieśniackie :rolleyes:

otóż jestem w trakcie kupowania Forestera II poliftowego i uważam, że lampy z tyłu ma paskudne jak tuningowany golf III.

Także przekopałem forum to, a potem różne zagraniczne i okazało się, że spokojnie można przekładać lampy między liftami.

poniżej link do hamerykańskiego forum, mam nadzieję, że można podlinkowywać na zagraniczne fora.

http://www.subaruforester.org/vbulletin/f80/04-05-taillights-06-08-forester-78850/index2.html

oraz foto polifta z przedliftami.

IMG_7823.JPG