morda4u Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Witam, mam Legacy MY10 z czujnikami parkowania montowanymi w ASO. Bajer z takim wyswieltaczem co pokazuje z ktorej strony i jak daleko do tego słupka czy ściany Planuję używać bagażnika rowerowego na hak i pytanie czy ktoś wie jak te czujniki wyłączyć Nie chcę, żeby mi to piszczało non stop podczas jazdy. Pozdr! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobi1972 Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 (edited) Tzn. nie piszczało na wstecznym? Na wyświetlaczu nie ma jakiegoś przełącznika np. z tyłu? Edited March 8, 2016 by Dobi1972 Link to comment Share on other sites More sharing options...
morda4u Posted March 8, 2016 Author Share Posted March 8, 2016 Ups zapomniałem, że to tylko na wstecznym będzie piszczeć. Dzięki za zwrócenie uwagi To minimalizuje problem praktycznie do zera. Te chwile piszczenia na wstecznym przeżyję. Wyłącznika z tyłu wyświetlacza jescze nie znalazłem, będę szukać dalej. Jak ktoś już wie czy/jak to się wyłącza to poproszę o info. Pozdr! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts