RobertO_o Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Jak w temacie zdazylo mi sie ze moja swinka zgasla mi juz dwa razy na postoju nie wiem co moze byc przyczyna samochod nigdy nie mial LPG mam go od trzech lat i nie mialem z nim zadnych problemow. Co moze byc przyczyna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m_dz Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Zacznij od wyczyszczenia przepustnicy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
recki Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Mój miał tendencje do gaśnięcia przez pierwsze 30-40 sekund od odpalenia (ruszałem z parkingu, wyluzowanie i padaka, jak nie dotykałem tylko pozwoliłem popyrkać te pół minuty było już ok). Czyszczenie przepustnicy (tylko solidne, z demontażem, w benzynce) i jest miodzio. Profilaktycznie wymieniłem świeczki i kable ale samo czyszczenie uzdrowiło wóz ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomson0073 Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Jak w temacie zdazylo mi sie ze moja swinka zgasla mi juz dwa razy na postoju nie wiem co moze byc przyczyna samochod nigdy nie mial LPG mam go od trzech lat i nie mialem z nim zadnych problemow. Co moze byc przyczyna? A kiedy regulowałeś zawory? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts