algor Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Witam wszystkich, Może ktoś się orientuje czy taki tłumik z diesla z tego samego rocznika legacy pasuje do benzyny (ewentualnie czy pasuje kształt -układ rur to je przespawam bo poleciał mi trójnik) Pozdrawiam p.s. link do aukcji allegro http://allegro.pl/subaru-legacy-07-09-diesel-tlumik-srodkowy-oryg-i5997693084.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
m_dz Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Czemu nie kupisz zamiennika za ok 150zł. Prawie pasuje P/P Link to comment Share on other sites More sharing options...
algor Posted March 9, 2016 Author Share Posted March 9, 2016 Witam, jakoś nie mam przekonania do zamiennika za 150 zł , i nie chciałbym za rok bawić się w wymianę -chyba ,że masz pozytywne doświadczenia z tym zamiennikiem? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOJO Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Czemu nie kupisz zamiennika za ok 150zł. Prawie pasuje P/P Dlaczego "prawie"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
palmall Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Ale jak ci ten trójnik poleciał? Cały odpadł, zgubiłeś czy co? Przecież to wystarczy obspawać umiejętnie i wytrzyma następne 10 lat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian32 Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Jak chcesz droższy zamiennik to jest włoski imasaf coś koło 1000 zł. Końcowe po ok. 700 zł na tłumiki.eu. Ja też swój już miałem obspawany, ale coś czuje że niedługo trzeba będzie wymienić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
algor Posted March 9, 2016 Author Share Posted March 9, 2016 Ale jak ci ten trójnik poleciał? Cały odpadł, zgubiłeś czy co? Przecież to wystarczy obspawać umiejętnie i wytrzyma następne 10 lat.. W trójniku jest dziura (trzeba zdemontować aby obspawać a polączenia z tylnymi tlumikami już słabe i rura też ma kilka dziurek ............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts