Kotolot 88 Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Nareszcie dotarły, ostatni element i można przejść do finalnej fazy planu ]:> 1 Link to post Share on other sites
janekbe 266 Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 "Wyżebrałem" na piękne oczy od kolegi subarowicza takie oto skarby. W sumie dwa kawałki plastiku i kawałek brudnej gumy....Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 3 Link to post Share on other sites
ewemarkam 952 Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 "Wyżebrałem" na piękne oczy od kolegi subarowicza takie oto skarby. W sumie dwa kawałki plastiku i kawałek brudnej gumy....Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaCo to za plastik na 2 zdjęciu? 1 Link to post Share on other sites
janekbe 266 Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Co to za plastik na 2 zdjęciu? Oryginalna zaślepka haka jak wyciągniesz kulę. Moja jest w strzepach ale mam ładną kulę bo ktoś ją trzymał w bagażniku, kolegą ma hak już przyrośnięty do gniazda ale za to piękną zaślepkę którą wygrzebałem mu z autaWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 1 Link to post Share on other sites
Kiwi 4ester 1860 Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 @janekbe Dywaniki zajebiaszcze, acz brakuje mi elementu podstopnicy. Za to zaślepka do haka... czad Nie wiedziałem, że nawet takie detale są sygnowane plejadami 1 Link to post Share on other sites
janekbe 266 Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 @janekbe Dywaniki zajebiaszcze, acz brakuje mi elementu podstopnicy. Za to zaślepka do haka... czad Nie wiedziałem, że nawet takie detale są sygnowane plejadami Ja też nie wiedziałem że coś takiego robili, przypadkiem wygrzebałem to ze świeżo sprowadzonego auta. Co do dywaników to faktycznie brakuje podstopnicy ale to pierwszy ori gumiak pod stopy kierowcy bez dziury pod prawą piętą, moje pozostałe były w dobrym stanie ale ten kierowcy już nie. Zamierzam je schować dla potomnych, na razie mam fajny komplet z SG który lepiej daje sobie radę z dziecięcym bałaganem Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 2 Link to post Share on other sites
ewemarkam 952 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Dziś przyszedł komplet na przód. Wymiana w przyszłym tygodniu. Mam nadzieję że będzie to dobrze współpracowało. 1 1 Link to post Share on other sites
.Misza. 598 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Przyszły kolejne frukty. Niby ostatnie. Na razie. Ciekawe na jak długo? 3 3 Link to post Share on other sites
Kotolot 88 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 21 godzin temu, janekbe napisał: Ja też nie wiedziałem że coś takiego robili, przypadkiem wygrzebałem to ze świeżo sprowadzonego auta. Co do dywaników to faktycznie brakuje podstopnicy ale to pierwszy ori gumiak pod stopy kierowcy bez dziury pod prawą piętą, moje pozostałe były w dobrym stanie ale ten kierowcy już nie. Zamierzam je schować dla potomnych, na razie mam fajny komplet z SG który lepiej daje sobie radę z dziecięcym bałaganem Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Może i jestem gadżeciarzem ale wszystko co ma znaczek, na plus!:D 1 Link to post Share on other sites
KPR 721 Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 W dniu 5.10.2020 o 20:49, KPR napisał: Długo to trwało, ale... Zakupiłem dziś wielosezonowe opony typu AT w ilości 4szt firmy Yokohama GEOLANDAR A/T G015 w rozmiarze 225/65R17. Dostawa za parę dni Teraz pozostało tylko zakupić felgi Delektujemy się zakupami do SUBARU dalej Dziś przyszły 4 1 Link to post Share on other sites
Jurando 252 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Pług do zgarniania ewentualnego śniegu  3 1 Link to post Share on other sites
Kiwi 4ester 1860 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Godzinę temu, Jurando napisał: Pług do zgarniania ewentualnego śniegu  Tylko, żeby ten "pług" nie został w ewentualnym śniegu 1 Link to post Share on other sites
yaroz 493 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 11 godzin temu, Jurando napisał: Pług do zgarniania ewentualnego śniegu  Się nie przyda, zim już nie ma Link to post Share on other sites
Infra 2606 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 12 godzin temu, Jurando napisał: Pług do zgarniania ewentualnego śniegu  co to, skąd to????? Link to post Share on other sites
Jurando 252 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Nie moja realizacja, ale taki efekt chciałem uzyskać 1 Link to post Share on other sites
Jurando 252 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 10 minut temu, Infra napisał: co to, skąd to????? Konkurs Z jakiego modelu jest ten front lip? Link to post Share on other sites
Infra 2606 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 3 godziny temu, Jurando napisał: Nie moja realizacja, ale taki efekt chciałem uzyskać kurde już myśłalem, że to dokładka do ori zderzaka Link to post Share on other sites
Jurando 252 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 10 minut temu, Infra napisał: kurde już myśłalem, że to dokładka do ori zderzaka Dokładka Sti do Forka którą szukasz, jest trudno dostępna albo zabójczo droga. Też kiedyś jej szukałem. Ale trafiła mi się okazyjnie rok temu wersja Aero na przód. Widziałem realizacje użytkowników którzy do oryginalnego zderzaka montują właśnie różne front lipy i też to fajnie wygląda 1 Link to post Share on other sites
Infra 2606 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 1 minutę temu, Jurando napisał: Dokładka Sti do Forka którą szukasz, jest trudno dostępna albo zabójczo droga. Też kiedyś jej szukałem. Ale trafiła mi się okazyjnie rok temu wersja Aero na przód. Widziałem realizacje użytkowników którzy do oryginalnego zderzaka montują właśnie różne front lipy i też to fajnie wygląda coś wymyślę bo Aero nie chcę Link to post Share on other sites
MDsuperstar 992 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 4 godziny temu, Jurando napisał: Konkurs Z jakiego modelu jest ten front lip? GR/GV? Link to post Share on other sites
Józef Łacek 0 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Subaru Forester llWysłane z mojego Lenovo YT-X703L przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Jurando 252 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 (edited) Konkurs trwa nadal. Wyniki może jutro Oddam w nagrodę emblemat xti chyba że komuś wystarczy wieczna chwała. Edited October 10, 2020 by Jurando 1 Link to post Share on other sites
Infra 2606 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 3 godziny temu, Jurando napisał: Konkurs trwa nadal. Wyniki może jutro Oddam w nagrodę emblemat xti chyba że komuś wystarczy wieczna chwała. Ty mnie lepiej wysyłaj namiary na przelew za mój emblemacik Link to post Share on other sites
Jurando 252 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Panie. Jeszcze się robi coś dla Ciebie. Może nawet fajniejsze. Tak że... A pieniądze to Ch.. Link to post Share on other sites
Infra 2606 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 5 minut temu, Jurando napisał: Panie. Jeszcze się robi coś dla Ciebie. Może nawet fajniejsze. Tak że... A pieniądze to Ch.. Kurdeeeeeeeeee. Rozpieszczasz <serducha> Link to post Share on other sites
Recommended Posts