sigma111 Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Pytanie czy ktoś przerabiał montaż dolnego mocowania fotela ? Producent mocowania Sparco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommo Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Ja wykorzystałem ori prowadnice, dzięki temu mam regulację jak w seryjnym fotelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Ivan Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Za to dochodzi masa dodatkowa i siedzi się wyżej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sigma111 Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 dzisiaj sprawdziłem, wydarłem fotel itd. ... mocowanie pasuje bez problemu... jedyny kłopot to znajdująca się pomiędzy przednimi mocowaniami fotela wiązka kabli w obudowie plastikowej ... stawia opór .. chcąc przykręcić przednie śruby trzeba docisnąć jedną z stron mocowania ... ja zastosuje boczne mocowania do kubełka , jest większy zakres regulacji choć trzeba kręcić śrubki ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts