czwartek Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Zapraszamy na 2-gi trening rajdowy, który odbędzie się na Torze Żerań FSO w Warszawie. Jeśli chcesz potrenować jazdę samochodem, przygotować się do ważnych zawodów – gwarantujemy odpowiednie warunki oraz wiele cennych km do przejechania na Torze. Limit do 30 samochodów (liczy się kolejność potwierdzonych zgłoszeń)! Program intensywnego treningu jazdy samochodem. Jeździmy w sesjach po 5-8min (wiele okrążeń), ok 6-8 aut na trasie jednocześnie. Kontrolerzy ruchu będą wypuszczać grupy samochodów oraz pilnować czasu trwania jazd w sesji. Do dyspozycji uczestników oddajemy trasę przygotowaną na nawierzchni asfaltowej (ok. 1,8km). Trasa będzie poprowadzona w dwóch kierunkach – zamiana konfiguracji przejazdu między sesjami. Wjazd od godziny 9:00. Bramą przy ul. Jagiellońskiej 71. Na Tor mogą wjechać tylko samochody uczestniczące w treningu. Prosimy nie pozostawiać samochodów pod biurem oraz w strefie dla uczestników. Jeździmy na własną odpowiedzialność. Obowiązek jazdy w kaskach!!!, zapiętych pasach bezpieczeństwa oraz zamkniętych szybach (złożony dach). W samochodzie podczas przejazdów treningowych mogą znajdować się tylko 2 osoby – kierowca i pasażer/pilot. Nasza oferta: Dwie trasy treningowe – zmiany konfiguracji trasy. Intensywna jazda treningowa (wiele okrążeń). Dodatkowy program szkoleniowy z instruktorami SJR. Zapisy i więcej informacji: http://racing.pl/2016/2-trening-rajdowy-sjr-tor-zeran-fso/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Też dałem info Byłe4m szybszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
czwartek Posted March 4, 2016 Author Share Posted March 4, 2016 najszybszy to byl JAKUB, ktory sie zglosil w między czasie ,.!.. ale i tak dzieki... temat ze zdjeciem zawsze ciekawszy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sikor44 Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 najszybszy to byl JAKUB, ktory sie zglosil w między czasie ,.!.. ale i tak dzieki... temat ze zdjeciem zawsze ciekawszy! Taaa, zdjęcie Evo na forum Subaru, palnąłeś . Żeby nie było 100% OT, to powiem, że bym wpadł, ale akurat w tym terminie upalam "2 koła" Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Lista prawie pusta a wszyscy stękają, że nie ma gdzie jeździć... Zapisyswać się!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
czwartek Posted March 7, 2016 Author Share Posted March 7, 2016 najszybszy to byl JAKUB, ktory sie zglosil w między czasie ,.!.. ale i tak dzieki... temat ze zdjeciem zawsze ciekawszy! Taaa, zdjęcie Evo na forum Subaru, palnąłeś . Żeby nie było 100% OT, to powiem, że bym wpadł, ale akurat w tym terminie upalam "2 koła" OK... usprawiedliwiony A z tym Evo na Subaru... no fakt... a ja sie glowie dlaczego jest tym razem wiecej zgloszonych Lancerow niz Imprez Lista prawie pusta a wszyscy stękają, że nie ma gdzie jeździć... Zapisyswać się!!! narazie mało ale za to jak treściwie LISTA 1. JAKUB – Mitsubishi Lancer EVO 9 2. SEBA – Renault Clio 3. myrcin – Mitsubishi Lancer Evo 8 4. Piotr – BMW e46 5. Grzelu – Bmw e30 6. Urban – Subaru Impreza 4Motors 7. Krucha – Lancer 8* Tomek – Citroen c2 9. BladeRunner – Subaru Impreza Odrapek 10. 11. 12. 14. 15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gru6y Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Miał być Ułęż w sobotę, ale niedzielny Żerań wygląda znacznie bardziej kusząco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 @@gru6y wpadaj "starą panną" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gru6y Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Fuckit. Tak zrobię. Skilla trzeba chwytać przed rajdem wielkanocnym Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 @@gru6y - po starpolsku "that's ma'boy" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gru6y Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Poszło zgłoszenie. Tera tylko na szybko kask muszę ogarnąć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Jakby co to ten "nieogar" @@czwartek ma garnki do wypożyczenia Pisz i pytaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
gru6y Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Marcin BladeRunner - mój przewodnik po świecie Subaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Marcin BladeRunner - mój przewodnik po świecie Subaru :biglol: :biglol: :biglol: Dzięki "mój Padawanie" Ktoś jeszcze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kefir Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 I ja:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 (edited) Mapka jest Edited March 9, 2016 by Marcin BladeRunner Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Pojeżdżone... Było szybko i technicznie. Dzięki wielkie Czwartek - za imprezę Kefir - za wspólne upalanie I innym za oglądarę Link to comment Share on other sites More sharing options...
kefir Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Również dzieki chłopy za fajnie pojeżdżony day! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaareq Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 A ja sie zapytam kiedy trening #3 ? Niestety dopiero z urlopu wrocilem i nie dane mi bylo pojawic sie dzisiaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kefir Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 o tak było Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts