santiag83 Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Witam! Przymierzam się do wymiany poduszek całego układu napędowego. Poduszki pod silnik i skrzynię mam. Natomiast z tymi pod tylny dyfer mam problem (padają określenia tuleje/poduszki). Czy to są elementy o numerach: 6 i 4??? Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niebieskiultras Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 (edited) 4 - tuleja dyfra41322AC0406 - tuleja samolotu 41322AC060 Edited March 1, 2016 by niebieskiultras Link to comment Share on other sites More sharing options...
santiag83 Posted March 1, 2016 Author Share Posted March 1, 2016 4 - tuleja dyfra 41322AC040 6 - tuleja samolotu 41322AC060 Warto wymienić "przy okazji" tuleje samolotu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niebieskiultras Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 jeśli tego wymagają to jak najbardziejmontujesz poliuretany czy metalowo-gumowe ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
santiag83 Posted March 1, 2016 Author Share Posted March 1, 2016 jeśli tego wymagają to jak najbardziej montujesz poliuretany czy metalowo-gumowe ? Jeśli chodzi o silnik i skrzynie to kupiłem metalowo-gumowe. Co do dyfra - dylemat, bo jeszcze nie zamówiłem heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
niebieskiultras Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 (edited) poliuretany mogą się trzaskać no chyba ,że Ci to nie przeszkadza załóż oem i będzie ok Edited March 1, 2016 by niebieskiultras Link to comment Share on other sites More sharing options...
santiag83 Posted March 1, 2016 Author Share Posted March 1, 2016 poliuretany mogą się trzaskać no chyba ,że Ci to nie przeszkadza załóż oem i będzie ok będzie drażnić ucho, wiec raczej oem Link to comment Share on other sites More sharing options...
szociu Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Te elementy występują tez z twardej gumy z katalogu akcesorii STI, ale są droższe od OEM Link to comment Share on other sites More sharing options...
santiag83 Posted March 2, 2016 Author Share Posted March 2, 2016 Te elementy występują tez z twardej gumy z katalogu akcesorii STI, ale są droższe od OEM Dzięki za podpowiedź, zobaczę jak wychodzi to cenowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt1992 Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 A można wiedzieć czemu wymieniasz wszystkie te poduszki? jakieś objawy były? szarpalo auto przy ruszaniu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
santiag83 Posted March 3, 2016 Author Share Posted March 3, 2016 A można wiedzieć czemu wymieniasz wszystkie te poduszki? jakieś objawy były? szarpalo auto przy ruszaniu? Szarpie nadal, bo ich nie wymieniłem Przy ruszaniu występuje "bujanie/szarpanie" i czasami po odjęciu gazu też szarpnie. Oglądałem w kanale i na pewno jedna jest zerwana. A jak już robić to chce wymienić wszystkie - całego układu napędowego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts