Dominik242 Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Witam czy jest możliwość podpięcia zmieniarki USB do forestera z radiem 1 DIN + kieszonka? Ew jakiś aux chociaż wiadomo ze USB było by wygodniejsze widziałem filmiki na YouTube podlaczali do outback dlatego też pomyślałem o forku widział ktoś albo ma ktoś coś takiego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coocer Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Aux to 8 pln. Jeste przejscie miniiso 8 to aux. W ustawieniach radia zmieniasz ze zmieniarki na aux i gotowe. Mozesz podpiac do tego odbiornik a2dp i masz muzyke z tel przez bt + zestaw głośnomówiący Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ursusraketa Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Transmiter FM takie małe urządzenie na Usb albo aux i ustawiasz na wybrana częstotliwość FM i słuchasz muzyki z usb na seryjnym radiu Koszt kilka PLN Link to comment Share on other sites More sharing options...
coocer Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Transmiter FM takie małe urządzenie na Usb albo aux i ustawiasz na wybrana częstotliwość FM i słuchasz muzyki z usb na seryjnym radiu Koszt kilka PLN A jest jakis patent na zakłócenia ze stacji? Jest jakas częstotliwość która jest wolna bo miewalem z tym problemy Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ursusraketa Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Ja używam i nie mam żadnych zakłóceń . Ustawiłem sobie jakaś losowa częstotliwość. A jeśli byś miał zakłócenia to możesz zmienić na inna częstotliwość.Ja miałem wtawiac jakieś radio ale oryginalne najlepiej mi pasuje do koloru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akir Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Zmieniarka usb najlepsze rozwiązanie. Masz.wejście na kartę, usb, Jack koszt nue duży bo mieści się w 300zl Wysłane z mojego Honor 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coocer Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Zmieniarka usb najlepsze rozwiązanie. Masz.wejście na kartę, usb, Jack koszt nue duży bo mieści się w 300zl Wysłane z mojego Honor 7. Jaka podchodzi bo kupilem kiedys jakas i nie dzialala. Musi rozpoznac ja radio. Masz jakis konkretny model?? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
akir Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Jeśli radio ma wejście na zmieniarke to potrzebujesz kabel iso do podłączenia tylko. Nie przyszło mi do głowy ze może nawet nie działa. Zmieniarka koloru niebieskiego z allegro. Wysłane z mojego Honor 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik242 Posted February 25, 2016 Author Share Posted February 25, 2016 Jakiś producent model. Taka zmieniarka spoko nie będzie zakłóceń. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coocer Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 (edited) Ja kupilem denson'a z bt i zestawem glosnomowiacym i nie dzialala. http://www.dension.com/files/products/gateway_lite_bt/gateway_lite_bt_-_side-2.jpg Z tego co rozumiem to musi byc protokul komunikacji zgodny ze zmieniarka i radiem zeby radio przelaczalo kawalki. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Edited February 25, 2016 by coocer Link to comment Share on other sites More sharing options...
akir Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Katalogi dobrze zrobione? Cd1, cd2 itd? Wysłane z mojego Honor 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik242 Posted February 25, 2016 Author Share Posted February 25, 2016 I co działa ta zmieniarka czy szukać jakiejś innej? Macie może jakieś modele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts