Jump to content

Forester Usb

Dominik242

Recommended Posts

Witam czy jest możliwość podpięcia zmieniarki USB do forestera z radiem 1 DIN + kieszonka? Ew jakiś aux chociaż wiadomo ze USB było by wygodniejsze widziałem filmiki na YouTube podlaczali do outback dlatego też pomyślałem o forku ;) widział ktoś albo ma ktoś coś takiego?

Aux to 8 pln. Jeste przejscie miniiso 8 to aux. W ustawieniach radia zmieniasz ze zmieniarki na aux i gotowe. Mozesz podpiac do tego odbiornik a2dp i masz muzyke z tel przez bt + zestaw głośnomówiący

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Transmiter FM takie małe urządzenie na Usb albo aux i ustawiasz na wybrana częstotliwość FM i słuchasz muzyki z usb na seryjnym radiu

Koszt kilka PLN

A jest jakis patent na zakłócenia ze stacji? Jest jakas częstotliwość która jest wolna bo miewalem z tym problemy

Ja używam i nie mam żadnych zakłóceń .

Ustawiłem sobie jakaś losowa częstotliwość. A jeśli byś miał zakłócenia to możesz zmienić na inna częstotliwość.Ja miałem wtawiac jakieś radio ale oryginalne najlepiej mi pasuje do koloru.

Zmieniarka usb najlepsze rozwiązanie. Masz.wejście na kartę, usb, Jack koszt nue duży bo mieści się w 300zl

Wysłane z mojego Honor 7.

Jaka podchodzi bo kupilem kiedys jakas i nie dzialala. Musi rozpoznac ja radio.

Masz jakis konkretny model??

Ja kupilem denson'a z bt i zestawem glosnomowiacym i nie dzialala.

http://www.dension.com/files/products/gateway_lite_bt/gateway_lite_bt_-_side-2.jpg

Z tego co rozumiem to musi byc protokul komunikacji zgodny ze zmieniarka i radiem zeby radio przelaczalo kawalki.

Edited by coocer