Krzychu24 Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Panowie na znanym portalu aukcyjnym ktory sie zaczyna na A a konczy na O jest do kupienia duzy wlot powietrza niestety bez splittera. I tutaj sie pojawia moje pytanie mam Impreze wrx z 2003 i maly wlot. Czy splitter podejdzie z malego wlotu do duzego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnoldpe Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Panowie na znanym portalu aukcyjnym ktory sie zaczyna na A a konczy na O jest do kupienia duzy wlot powietrza niestety bez splittera. I tutaj sie pojawia moje pytanie mam Impreze wrx z 2003 i maly wlot. Czy splitter podejdzie z malego wlotu do duzego ? Czy jesteś pewny, że to kurnik z Twojego rocznika ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorus Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Jak masz duży kurnik ze swojego rocznika to będzie pasował na niskim splitterze. Przez jakiś czas też tak jeździłem. Wymiana to 5 min pracy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForekXT Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Panowie na znanym portalu aukcyjnym ktory sie zaczyna na A a konczy na O jest do kupienia duzy wlot powietrza niestety bez splittera. I tutaj sie pojawia moje pytanie mam Impreze wrx z 2003 i maly wlot. Czy splitter podejdzie z malego wlotu do duzego ? Sam wysoki kurnik jeżeli rzeczywiście jest do tego modelu przeznaczony nie będzie kolidować z niskim splitterem. Oczywiście korzyści z niego nie będzie żadnej poza zwiększonym oporem powietrza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu24 Posted February 18, 2016 Author Share Posted February 18, 2016 Jest napisane w ogloszeniu ze do subaru od 03-05 a sprzedaje kurnik z 2004. Wlasnie nie mam 100% pewnosci moze jest ktos chetny komu moge podeslac linka na pw i mi pomoze ? Tak licze sie z tym ze korzysci nie bedzie chodzi mi o efekt wizualny bardzo mi sie podoba taki duzy wlot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilP Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Kurnik o którym mowisz (zielony) jest od Bloba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu24 Posted February 18, 2016 Author Share Posted February 18, 2016 Tak o ten mi chodzi ja tez mam bloba czyli powinien podejsc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorus Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Podejdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
simonnt Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Jak to znajomy powoiedzial...wzrasta współczynnik dupczenia na miescie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts