dexter4127 Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Czołem załoga,Kilka dni temu moim do moich przeczulonych uszu zaczęło docierać wycie. Owe wycie występuje przy jeździe z prędkością 70 i 100km/h i znika/powraca jak po puszczeniu/dodaniu gazu. Hałas występuje na pewno na 4 i 5 biegu, jak jest przy innych, to nie wiem bo wydech zagłusza. W związku z powyższym chciałbym się dowiedzieć, czy dobrze typuję skrzynie, czy może problem może leżeć gdzieś indziej. Dla być może ułatwienia dodam, że zauważyłem jeszcze wcześniej jedną rzecz. Podczas ruszania do przodu po wycofaniu z miejsca parkingowego pojawia się jeden delikatny strzał.W weekend sprawdzę olej w skrzyni (bagnetu chyba tam nigdzie nie ma?), zacznę się również rozglądać za jakimś magikiem z mojego regionu, bo szczerze mówiąc warsztatom z mojego miasta nie ufam. A propos, może mi ktoś z szanownego towarzystwa kogoś poleci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zubru Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Jest bagnet po prawej stronie skrzyni (w turbo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumpman Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Sprawdź olej w skrzyni, ale jak już wyje to... no nie dobrze. Możesz też jeździć aż się rozsypie, ja tak robie w innym aucie i już śmiga długo i dużo znosi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kefir Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Nie wiem nie widzialem nie slucjhalem ale to mize byc dyfer Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.kupczak Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Mi jak wyl dyfer to ewidentnie byl to dzwiek dochodzący z tyłu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro MCZ... Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Może jednak poszukaj zacnego warsztatu i zleć sprawdzenie problemu , spr.ojejów w skrzyni , moście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kefir Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Z przodu tez jest dyfer;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.kupczak Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 1:0 dla Ciebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
zubru Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 I na środku tez jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
kefir Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Jesli przedni dyfer lekko wyje to jezdzic ale takie wrozenie z fusów he Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts