vonda Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 jw Czy ktoś może zasugerować gdzie w Krakowie lub okolicach kupić (w możliwei dobrej cenie ;-) oryginalny, pewny olej Motul 8100 X-MAX 0W40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karas Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 (edited) tak ciezko wejsc na strone motula i sprawdzic autoryzowanych przedstawicieli? (...) Edited February 13, 2016 by tzd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adijocker Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 W każdym autoryzowanym punkcie, gdzie sprzedają Motula, możesz zapytać o certyfikat. Jeśli go mają to raczej nie ma tam badziewia. "MOTUL jako pierwsza firma w Polsce wprowadził system certyfikatów dla Autoryzowanych Punktów Sprzedaży produktów swojej marki." Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba313 Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 (edited) Także: http://www.motul.krakow.pl/ http://www.adpolska.pl/ Edited February 12, 2016 by kuba313 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luki_wrx_prodrive Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Motul to jedyny olej w PL, którego nie podrabiają Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korton Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 (edited) tak ciezko wejsc na strone motula i sprawdzic autoryzowanych przedstawicieli? https://www.motul.com/pl/pl/business/1501 GEMMA Sp. J. - Autoryzowany Dystrybutor MOTUL woj. małopolskie, podkarpackie, śląskie ul. Góra Libertowska 16 30-444 Kraków, Libertów Regularnie u nich biore Motula, ich przedstawiciel wiec pewne. Kilka dni temu brałem 10 litrów x-clean 5w-40, za calosc bez wymiany zaplacilem 330zl. Jesli z wymiana to wtedy cena z polki chyba cos 190zl za 5 litrów. Motul to jedyny olej w PL, którego nie podrabiają Hmm, czytalem na necie, ze podrabiaja i byly cale watki jak rozpoznac podrobe od oryginala (np etykieta sie odkleja i z drugiej strony sa informacje w roznych jezykach, podroba tego nie miala). Edited February 12, 2016 by Korton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Gdzie leży Karków? Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemekka Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Gdzie leży Karków? Pewnie gdzieś między Głowowem a Plecowicami Także: http://www.motul.krakow.pl/ Od kilku lat u nich kupuję. Zwłaszcza, że mam do nich jakieś 700m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luki_wrx_prodrive Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Hmm, czytalem na necie, ze podrabiaja i byly cale watki jak rozpoznac podrobe od oryginala (np etykieta sie odkleja i z drugiej strony sa informacje w roznych jezykach, podroba tego nie miala). Przesada wszystko podrabiają ja zlecam mojemu ziomkowi mechanikowi zakup (ma rabaty taniej wychodzi) dlatego np z allegro nie ma co kupować bo po przyjściu paczki moze się okazać podróbka Link to comment Share on other sites More sharing options...
misieknh Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Tak jak poprzednicy pisali ... Gemma Motul Kraków Inter Cars pewnie i inni.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiszpanu Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 (edited) Tomasz QHR co by nie było że reklame robie, na allegro od niedawna wystartowal ze sprzedaza olejow plynow itd z motula. Raczej na 100% org. Jak cos podesle link na pw Wysłane z mojego m2 note przy użyciu Tapatalka Edited February 15, 2016 by Hiszpanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzejmalut Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 Miałem Motul z Alledrogo i walił nafta i jeszcze czymś. Wyszło na jaw przez przypadek podczas zakupu w autoryzowanym sklepie. Mimo, ze wyglądał prawie identycznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts