Jump to content

gdzie w Karkowie kupić oryginallny olej Motul'a ?

vonda

Recommended Posts

W każdym autoryzowanym punkcie, gdzie sprzedają Motula, możesz zapytać o certyfikat. Jeśli go mają to raczej nie ma tam badziewia.

"MOTUL jako pierwsza firma w Polsce wprowadził system certyfikatów dla Autoryzowanych Punktów Sprzedaży produktów swojej marki."

tak ciezko wejsc na strone motula i sprawdzic autoryzowanych przedstawicieli?  :)

https://www.motul.com/pl/pl/business/1501

GEMMA Sp. J. - Autoryzowany Dystrybutor MOTUL

woj. małopolskie, podkarpackie, śląskie

ul. Góra Libertowska 16

30-444 Kraków, Libertów

Regularnie u nich biore Motula, ich przedstawiciel wiec pewne. Kilka dni temu brałem 10 litrów x-clean 5w-40, za calosc bez wymiany zaplacilem 330zl. Jesli z wymiana to wtedy cena z polki chyba cos 190zl za 5 litrów.

Motul to jedyny olej w PL, którego nie podrabiają :)

Hmm, czytalem na necie, ze podrabiaja i byly cale watki jak rozpoznac podrobe od oryginala (np etykieta sie odkleja i z drugiej strony sa informacje w roznych jezykach, podroba tego nie miala).

Edited by Korton

Hmm, czytalem na necie, ze podrabiaja i byly cale watki jak rozpoznac podrobe od oryginala (np etykieta sie odkleja i z drugiej strony sa informacje w roznych jezykach, podroba tego nie miala).

Przesada wszystko podrabiają ja zlecam mojemu ziomkowi mechanikowi zakup (ma rabaty taniej wychodzi) dlatego np z allegro nie ma co kupować :) bo po przyjściu paczki moze się okazać podróbka

Tomasz QHR co by nie było że reklame robie, na allegro od niedawna wystartowal ze sprzedaza olejow plynow itd z motula. Raczej na 100% org. Jak cos podesle link na pw

Wysłane z mojego m2 note przy użyciu Tapatalka

Edited by Hiszpanu

• 2 weeks later...