Bartek998 Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Jak w temacie. Poszukuję map sensor o numerze kat. denso 22627aa060. Auto to Forester z wolnossącym silnikiem 2.0 o mocy 122km. Nigdzie nie mogę znaleźć tej części. Może macie pomysły gdzie szukać albo może ktoś ma taki sprawny? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ursusraketa Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 (edited) Jeśli jest to oficjalne forum subaru to może ASO. A jakie masz problemy że chcesz go wymieniać? Edited November 11, 2015 by ursusraketa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek998 Posted November 12, 2015 Author Share Posted November 12, 2015 W ASO niestety pewnie będzie jakaś cena z kosmosu jak to zwykle jest... :/ A chcę go wymienić ponieważ mam problem z "szarpaniem" przy średnich obrotach i dość nierówno pracuje na wolnych. Dodam że czujnik spalania stukowego już wymieniłem (pomijam kable,świece i cewkę bo to też wymienione) i dale jest to samo... :/ Dzisiaj jeszcze sprawdziłem błędy po przez połączenie kostek pod kierownicą i niestety nic nie wymigało... Choć wiem że coś jest na pewno nie tak. Skłaniam się patrząc po objawach i informacjach z forum ku właśnie map sensorowi ale potwierdzenia nie mam. Policzyłem też spalanie: 16 litrów(lpg) i 15 litrów(benzyna) to chyba stanowczo za dużo... nie wiem co jeszcze może być nie tak... może sondy? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts