diamond Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 Szanowni Subarowicze Z uwagi na wolną środę 11.11.2015, oraz przychylną aurę, proponuję chętnym pobujać się po bezdrożach . Trochę leśnych duktów, trochę ubitego czarnego w pięknych okolicznościach przyrody tu i tam. Okolice Katowic i Sosnowca. Proponuję zabrać termos ciepłej kawy lub herbaty i przy tej okazji pogadać o tym i tam tym . Na miejsce spotkania proponuję Katowice Dolina 3 stawów lub pod Ikea 13-14 h. Więcej info na priv @ Pozdrawiam Diamond Link to comment Share on other sites More sharing options...
diamond Posted November 12, 2015 Author Share Posted November 12, 2015 I pobujane, rodzinnie po pięknych okolicznościach przyrody... Mimo szaro szarego nieba było zacnie... Wrzucę trochę fotosów w wolnej chwili. Diamond Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbyszekm80 Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 Może być Link to comment Share on other sites More sharing options...
diamond Posted May 12, 2016 Author Share Posted May 12, 2016 Może być Zbyszek, możemy okolicznie zaliczyć tour of the moon Kolega który był przez chwile z nami Landkiem- zabierze nas też w zacne miejsce Myślę że ogarniemy coś rodzinnie w plenerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
cOijN Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 ja się piszę (prawie) na wszystko również w tygodniu 'po godzinach'. tylko 21go będę (żeby było zabawnie) na innym offroadzie i niestety nie forczysławem, 26-29 zupełnie odpadam, chyba że przeniesiemy impreze na drugi koniec Polski Link to comment Share on other sites More sharing options...
diamond Posted May 12, 2016 Author Share Posted May 12, 2016 Quba, W tym drugim terminie, na drugim końcu, będą Plejady Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbyszekm80 Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Napiszcie tylko jakiś termin a ja się dostosuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
diamond Posted May 12, 2016 Author Share Posted May 12, 2016 (edited) 21.05. Możemy objechać tradycyjnie "hołdę" Katowice górki . Później wypad na "hołdę" w Batorym + wypad na "hołdę" do Łazisk G. Edited May 12, 2016 by diamond Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbyszekm80 Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Te dwie inne hołdy są jakie w porównaniu do tej na której byliśmy? Ta wydawała się stroma a forki szły pod nią bez problemów. Mam nadzieję że będą duzo gorsze i większe:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cOijN Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 (edited) a mielibyście odwagę tak wjechać? i tak moj ulubiony filmik z podjazdu to ten: Edited May 13, 2016 by cOijN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diamond Posted May 13, 2016 Author Share Posted May 13, 2016 Quba, Ja się nie boje podjazdów w filmikach Wczoraj wieczorem atakowałem "hołdę" z zatrzymanego startu Poszedł, tylko hakiem delikatnie przytarłem na przełamaniu . Co do tych wspomnianych "hołd" to jedna jest bardziej objazdowa, a druga podobno ma podjazd i piękne widoki. Będę informował na bieżąco Przyszedł mi zacny pomysł do głowy. A jak gdyby na taki nasz wypad zaprosić np ;nowe testowe subaru OBK lub Forestera ? Moglibyśmy zorganizować wydarzenie, zaprosić znajomych, a dealer mógłby promować markę w nowszym wydaniu. Co myślicie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbyszekm80 Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 Scenę z drugiego filmu dzisiaj testowałem. Zjechałem do opuszczonego stawu hodowlanego. Błota w bród... Pokrecilem się trochę a z powrotem było pod górkę i sama Mokra glina. Zatrzymałem się w połowie górki i ruszyłem. Lekko pomielilo i poszedł Forek bokiem na sam szczyt bez problemu. Poznowj inny podjazd do śladach za koparką bi już było gorzej bo glina była grzaska. Zakopalem się ale udało się wjechać na szczęście. Stwierdzam że Forek to naprawdę dzielne auto do jazdy w takich warunkach. Aha... Gadalem z kolegą który mieszka w Przyłękowie za Żywcem. Prawie na samej górze przed wyciągiem. Mówił mi że tereny do jazdy tam są dobre, non stop oraja tam quadami i terenowkami pod sam szczyt na wyciągu. Obadam to z nim w przyszłym tygodniu i jak będzie się dało jeździć forkami to będę was zapraszał w te rejony. Kolega by z nami jechał jako miejscowy coby nikt się do nas nie przyczepił. Termin by się jakiś ustaliło i myślę że było by fajnie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
diamond Posted May 13, 2016 Author Share Posted May 13, 2016 Myśle że Adam swoim Foresterem Pierwszym mógłby spokojnie tam podziałać Zbyszek, myślę że moglibyśmy w Boże Ciało poatakować tamte rejony Link to comment Share on other sites More sharing options...
cOijN Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 21.05. Możemy objechać tradycyjnie "hołdę" Katowice górki . Później wypad na "hołdę" w Batorym + wypad na "hołdę" do Łazisk G. o ktorej godzinie? jak pisalem- bede wtedy robil rekonesans 4x4 w Wisle i moze dogadam sie z chlopakami czy bysmy tam kiedys nie mogli zagoscic Forkami pewnie wroce pozno popoludniu, moze gdzies dolacze jeszcze. chyba ze dacie rade przestawic sie na niedziele 22.05, to sie od razu pisze Link to comment Share on other sites More sharing options...
diamond Posted May 14, 2016 Author Share Posted May 14, 2016 Możemy na 22 maja .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cOijN Posted May 15, 2016 Share Posted May 15, 2016 (edited) super, to mialbym jeszcze jednego chetnego tylko pytanie jak pozostali chetni? Zbyszek, Adam, Emil? Edited May 15, 2016 by cOijN Link to comment Share on other sites More sharing options...
diamond Posted May 15, 2016 Author Share Posted May 15, 2016 Będzie jeszcze Piotr Land Roverm i być może Bartek , myśle ze ok 11 pojazdów będzie uczestniczyło w wywiadzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
cOijN Posted May 15, 2016 Share Posted May 15, 2016 ja pytam pod katem zmiany daty na niedziele, czy wszystkim pasuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbyszekm80 Posted May 15, 2016 Share Posted May 15, 2016 (edited) Ja jestem chętny. Niedziela też nie pasuje Edited May 15, 2016 by zbyszekm80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
555marcin Posted May 15, 2016 Share Posted May 15, 2016 Jeśli lista otwarta, to na 22 ja byłbym również chętny pobrudzić Forka Marcin Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbyszekm80 Posted May 15, 2016 Share Posted May 15, 2016 Jak nas będzie 11 albo więcej to się korki na tych holdach zrobią Link to comment Share on other sites More sharing options...
cOijN Posted May 15, 2016 Share Posted May 15, 2016 (edited) noo i pod makiem teoche ciasno jako punkt zbiorczy PS. halda dalej na swoim miejscu Edited May 15, 2016 by cOijN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diamond Posted May 16, 2016 Author Share Posted May 16, 2016 (edited) Lista Offensywna 22.05.2013: 1. diamond&społka 2. piter& land rover Edited May 16, 2016 by diamond Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbyszekm80 Posted May 16, 2016 Share Posted May 16, 2016 1. diamond&społka 2. piter& land rover 3. Zbyszekm80 & może reszta Link to comment Share on other sites More sharing options...
cOijN Posted May 16, 2016 Share Posted May 16, 2016 (edited) 1. diamond&społka2. piter& land rover3. Zbyszekm80 & może reszta 4. Kuba & klon 5. Dawid z rodzinką PS. proponuje tez by zmienic punkt zbiorczy, bo pod makiem sie juz serio nie zmiescimy doslownie parenascie metrow dalej sa tereny bardziej pasujace do charakteru imprezy, tylko musze tam podjechac zerknac czy da sie wjechac i czy nie ma tam jakiejs budowy co by mlodziez mogla bez obaw rozprostowac nozki Edited May 16, 2016 by cOijN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts