Krzysztof Karas Karasek Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Witam potrzebuje pomocy jak zdjąć poduszkę z kierownicy w subaru j/w. Sa dwie dziurki od tylu po bokach ale nic sie nie dzieje tam.. Dalej z odkręcaniem kierownicy sobie poradze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Domanski Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Już dawno nie odkręcałem poduszki w subaru, ale jak w każdym innym aucie pewnie są w tych dziurkach śrubki, które trzymają poduszę powietrzną. Odkręcasz śrubki i poduszka schodzi bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztof Karas Karasek Posted November 7, 2015 Author Share Posted November 7, 2015 Wlasnie rożnie to bywa z tymi poduszkami, sa śruby, zapinki plastikowe, zatrzaski metalowe itp itp isc wolałem sie upewnić moze ktos miał juz odczynienia ale mimo wszystko dzieki wielkie! 5! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wade Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 (edited) Te śruby to zywkłe torkxy. Nie pamiętem rozmiawru ale pewnie 8. Tylko pamiętaj o taśmie żeby nie zerwać. Edited November 7, 2015 by Wade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek1986 Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Nie Torxy tylko 'gwiazdki' podobne do Torxa z bolcem po środku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wade Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 U mnie są zwykłe torxy i takim kluczem zawsze je odkręcałem, a te torxy z bolcem są przy sterowniku poduszek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlapus Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 Ja tez miem zwye torxy z tego co pamietam to t35 niezapomnij odpiac aku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek1986 Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 No to sorry. W poliftach musi być inaczej bo specjalnie klucze kupowałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wade Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 Najwidoczniej poducha w poliftach jest na te "specjalne" torxy jak piszesz. Dobrze wiedzieć na przyszłość Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts