JedrulaL Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Poszukuje śruby jarzma zaciski przedniego do Forka I 2.0na. W sklepach tylko do Imprezy STI. Pytanie moje czy śruba od STI podejdzie do Forka? Sklepy zapewniają że tak, ale różnie to z tymi zapewnienia i bywa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Zrób zdjecie tej śruby,to Ci wyślę, chyba mam, ale wole sie upewnić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawskip Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 (edited) tutaj masz numer śruby 901130011, kosztuje 15 zł sztuka (ASO z Jeleniej Góry) - ja podjechałem do sklepu ze śrubami i dobrałem odpowiednie, za komplet zapłaciłem niecałe 14 zł (4 śruby z podkładkami) Edited November 5, 2015 by Slawskip Link to comment Share on other sites More sharing options...
JedrulaL Posted November 5, 2015 Author Share Posted November 5, 2015 Dzięki za numer. Już zamówione, akurat się złożyło że będę około ASO więc zamowilem oryginały. Szkoda że ASO nie wysyłają, miał bym już dawno na miejscu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts