marek_xtr Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 Cześć, mieszkam w Lesznie od roku i widziałem, że kilka Subaraków jeździ po mieście. Może jesteście na forum i zrobimy spota np. 11 listopada:)?? pozdr, Marek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Wojciechowski Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Witam można coś pomyśleć im więcej spotów tym lepiej, można nawet coś pomyśleć w przyszłości w Poznaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopolanin Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Można ... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Wojciechowski Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Teraz to tylko trzeba poczekać na innych chętnych :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinKabat Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Ja jestem ale nie mój legwan coś mało reprezentacyjny Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilL Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Widzę temat umarł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Wojciechowski Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 No niestety chyba tak ale ja jestem chętny jakby ktoś coś organizował w najbliższym czasie Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaLP Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Chętni może by się znaleźli, gorzej z organizatorem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Wojciechowski Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 No tak organizator musi być może się jakiś znajdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
sivers88ko Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Witam panowie jestem nowy na forum , z miłą chęcią poznał bym brać z okolic Kościana ,Leszna i Poznania , liczę na jakiś odzew , pozdro . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hemi112 Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Podpowiem.Osoba chętna niech zrobi wizytówki (kilka zł) z info że sa pasjonaci tudziez jest zakładany lokalny klub i przy jakiejś okazji marketowej ,czy tankowaniu wsadzać za wycieraczkę,czy zamienić dwa słowa i..jak ktoś pasjonat to sie odezwie,a jak nie to na widok drugiego subara nawet nie machnie I jak zbierze sie nawet kilka osób to spot na 2-3auta to fajna sprawa ,a z czasem to i wiecej pasjonatów W Bolcu mamy klub Gravel tj.Subarowy oraz Nippon Fanatics,tj.japoński ogólnie Subarowicze sa w dwóch klubach i na spotach wygląda to mniej więcej tak Lajtowe co weekendowe spoty pod marketem prawie w centrum miasta. Nasza miescina to ok.35 tys luda Leszno wlkp chyba ździebko większe Kolegę mam tam ,gania srebrną Corvette C5 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaelo Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 Siema Spoty sa robione w Lesznie każdej pierwszej niedzieli miesiąca na naszym Lesznie zjeżdżają sie tam hondziarze vag i tez nieraz sie forkiem pojawiam wiec możesz sie pojawić Pozdro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dybson Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 mam propozycje koledzy może skoro organizujemy spoty połaczmy siły poznańskie macie w Lesznie fajna ekipe to wbijajcie na forum poznańskie jeżeli tylko cos bedziecie organizowac subarowego do leszna daleko nie jest i z leszna do poznania tez wiec może połaczymy siły i skroimy cos wiekszego razem pozdrawiam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sivers88ko Posted June 28, 2016 Share Posted June 28, 2016 Witam Panowie rozumiem że widzimy się w tą niedzielę ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts