Markuss777 Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Witam. Problem jak w temacie. Forka kupiłem niedawno i dopiero się go uczę, a czytając forum widzę, że dużo może się stać. Do rzeczy.... Forek posiada, oryginalne radio CD i działało, odkręcałem klemy w aku i po przykręceniu też działało. Aż tu nagle odkręciłem klemy po raz kolejny i nie działa. Gdzie logika? W radiu są podświetlone przyciski, które nie reagują w żaden sposób ( power także ) płyty też nie można włożyć. LCD nic nie wyświetla, a przyciski świecą się cały czas, radio nie gra oczywiście Jakieś sugestie? Byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Marek Radio zaczęło grać po ponownym odpięciu klem Swoją drogą, nie jestem audiofilem ale głośniki w forku wołają o pomstę do nieba. Orientuje się ktoś z Was czy wystarczy zmienić głośniki czy radio także, żeby grało tak, żeby się dało słuchać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniooo Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Radio zaczęło grać po ponownym odpięciu klemCzyli prawo serii . Dziwne jak diabli. Wątek o audio: http://www.forum.subaru.pl/index.php?/topic/2794-audio-w-subaru/ Generalnie Forek z natury nie jest konstrukcją specjalnie wdzięczną jeśli chodzi o audio, taki typ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuss777 Posted October 22, 2015 Author Share Posted October 22, 2015 Tak, prawo serii się u mnie potwierdziło Dzięki za link do wątku. Przynajmniej wiem, że nie tylko ja mam głośniki z papieru toaletowego w moim forku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts