dr.elich Posted October 17, 2015 Share Posted October 17, 2015 Gdzie można zakupić brakującą gumkę mocowania zawieszenia przedniego? (element brakujący widoczny na fotkach). denerwuje mnie brak takiej popierdółki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
powerhorse Posted October 18, 2015 Share Posted October 18, 2015 w ASO pytales? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marhof Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Wszystkiego rodzaju pierdółki zawsze znajdowałem w ASO (najciemniej pod latarnią). Cena zwykle jest lekko zastanawiająca, ale czasem nie ma wyboru. Za pokrętło regulacji wysokości fotela (beżowe skóry) płaciłem około 45 zł i czekałem niecałe 3 tygodnie. Spinki mocujące progi - ok. 8 zł za sztukę (te dyże) i kilka złotych za małe, ale fakt faktem dało się znaleźć absolutnie wszystko, więc polecam. Trzeba się tylko uzbroić w cierpliwość. Podejrzewam że każdy sklep z częściami samochodowymi ma taką półkę z drobiazgami uniwersalnymi... Parę razy próbowałem szczęścia w autocarosie na Cisowej (taki sklep z bagażnikami samochodowymi + prosty warsztat) jest tam spory wybór spinek i zatrzasków, z reguły coś się da podpasować o ile masz orginalny element ale trzeba sporo samozaparcia żeby ręcznie się przekopywać przez tony foliowych woreczków... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.elich Posted October 20, 2015 Author Share Posted October 20, 2015 Do ASO mam nie po drodze... Ale może to ma sens, podjadę i zapytam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts