goldii_M Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Cześć, to, że będę zmieniał wydech, to pewne. Pytanie tylko na co. Generalnie myślę o wymianie samego tłumika końcowego, bo oryginalny wycisza mi za bardzo Subaru i nie słychać nic nawet na zewnątrz. A z kolei nie chcę, żeby to było męczące w dłuższej trasie. Chciałbym słyszeć fajnego średniogłośnego Subaraka. Prawie już zdecydowałem się na El-Tec. Ale to, co mnie zniechęca, to odległość. Dlatego pytanko, czy ktoś może polecić jakiś warsztat bliżej Trójmiasta? Zacząłem czytać coś o RM Motors z Dywit. Może ktoś miał coś od MAT-RA z Gdańska - działają na częściach Ulter Sport? W sobotę chcę podjechać do nich i pogadać. A może jakis inny warsztat? Wszelkie sugestie z chęcią posłucham. pozdro Marcin Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.elich Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 MAT-RA nie robi customowych wydechów z nierdzewki chyba. Robiłem u nich kiedyś jakiś łącznik (w nie-Subaru) - miałem wrażenie, że to warsztat o profilu typu tania naprawa. Chyba nawet pytałem o coś z nierdzewki i powiedzieli że takie rzeczy to nie oni. Nie widziałem np. giętarki jak mają w El-Tecu. Oczywiście coś "gotowego" Ci pewnie wstawią bez problemu. Zadzwoń może najpierw by nie tracić czasu. O RM Motors nic nie wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bo_Lo Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Rm motors profi robota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts