sc00by Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 Witam, miałem się już dawno temu zapytać ale zawsze zapomniałem. Nie wiem czy ten typ tak ma z racji kiepskiego wygluszenia, czy coś jest nie halo. Podczas jazdy na autostradzie przy około 140 km/h z tak mi się wydaje okolic tylu słychać chuczenie jakby świsty powietrza, nic nie czuć jakiś choć by delikatnych podmuchow, a jedyne tylko to hucznie. Może dlatego że buda jest w kombi? Czy ktoś z was ma podobny problem? Czy u mnie coś dziurawe jest i tak śwista? Pozdrawiam Pozdrawiam -==- Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucio1200 Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 (edited) No nikt Ci nie powie tak zdalnie Mi chyba nic nie huczy ... Albo jeszcze tego moja choroba nie ogarnęła Jedź na spota i poproś kogoś o sprawdzenie - chyba najprościej. Mam kombi. Nie huczy - ale stuka. I ponoć jest to nadgorliwość... Aha ... London... xD kurcze chyba tam na wyspach też mają jakieś forum i imprezy Edited August 18, 2015 by gucio1200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnoldpe Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 To w końcu świszczy czy huczy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts