Jump to content

Fujitsubo Giken co to za wydech ?

Lukasz4155

Recommended Posts

Lepiej kup cały nowy a tego nie tnij. Szkoda markowego wydechu.

Mam podobny i jest idealny: przy spokojnej jeździe nie męczy a przy bucie gada jak należy

Dokładnie. Nie tnij centerpipe ani żadnej części tego wydechu. Jak chcesz to ma gdzieś wydech w pasztetowej cenie z mega skrzynką z tyłu i pełnym przelotem. Jak coś to PW.

@@Lukasz4155 wydaje mi się że to jest przelot :) i na nim są realne uzyski mocy i Niutona ;) pamiętaj, że często zmiana wydechu i DP to kwestia remaapu :P

Jak musisz - moim zdaniem - zmień całość na coś głośnego a to sprzedaj albo trzymaj "na później"

Poszukaj tego wydechu na https://www.fujitsubo.co.jp/prods/carmodel4/06/00151/00000616 i zobacz co to je :)

zawsze zostaje pełny przelot xD

Ja taki mam - Fujitsubo. Na torze jest cicho? ;)

Masz tak że jak na Ułęż jechaliśmy, to przy wyprzedaniu słyszałem Ciebie a nie swój samochód :P

• Upvote 1

Też mam Fujitsubo Legalis ( z resztą Marcin BR doradzał ;-) )  i po zmianie z HKS High Power to jest mega cichy. Z HKS ( 3" przelot)  nie dało się normalnie jeździć.

• Upvote 1

Też mam Fujitsubo Legalis ( z resztą Marcin BR doradzał ;-) )  i po zmianie z HKS High Power to jest mega cichy. Z HKS ( 3" przelot)  nie dało się normalnie jeździć.

I jak - zadowolony? I chyba przy "jeździe na obrotach" jest OK?

Masz jeszcze tego hks?

Mam

I jak - zadowolony? I chyba przy "jeździe na obrotach" jest OK?

Wszystko jest bardzo OK. jak się go pociągnie po obrotach to też dobrze gada a przy spokojnej jezdzie nie męczy.

• Upvote 1