Jump to content

Warsztat / Pomoc w sprawdzeniu samochodu przed zakupem / Wawa i okolice

yaareq

Recommended Posts

Cześć,

Chciałbym w niedługim czasie kupic używaną Impreze. Sam nie jestem w stanie sprawdzić samochodu na tyle, żebym nie miał sobie do zarzucenia naiwności.

Lubie popularność, ale +23000 wyświetleń to jednak nie jest mój cel :blink:  http://www.forum.subaru.pl/index.php?/topic/80059-s-subaru-impreza-wrx-sti-prodrive-2002/.

Polećcie prosze serwisy czy osoby w okolicach Warszawy, które mogą pomóc mi w gruntownym sprawdzeniu samochodu przed zakupem. ;) Pomoć = wykonac płatną usługę, tak żeby nie było niedomówień.

Sorry, jezeli to nie jest dobre miejsce na ten post albo było juz 1000 takich postów a ja nie wiem jak je wyszukać.

Dzięki!

ASO Koper chociażby ? 

Jedź do ASO i się wszystkiego dowiesz - kiedyś mieli program pierwszego przeglądu nowego samochodu za śmieszne pieniądze, może nadal to jest.

ASO Koper chociażby ? 

Jedź do ASO i się wszystkiego dowiesz - kiedyś mieli program pierwszego przeglądu nowego samochodu za śmieszne pieniądze, może nadal to jest.

W ubiegłym roku pytałem w ASO (W-wa i Łomianki) i mało nie chcieli.

Najważniejsze, żeby mieli pojęcie o subaru, jego słabych stronach, żeby zwrócić szczególna uwagę na to co trzeba. No i żeby byli dokładni i rzeczowi. Ja byłem gdzieś w Piasecznie i w sumie jestem zadowolony. Dałem 100pln i przez 7kkm do roboty było tylko to co wynaleźli.

Wiem też, że w stolycy są zakłady ogarniające Subaru, gdzie taki przegląd robią za free :)

ASO Koper chociażby ? Jedź do ASO i się wszystkiego dowiesz - kiedyś mieli program pierwszego przeglądu nowego samochodu za śmieszne pieniądze, może nadal to jest.

Nie mam racjonalnych powodów ale Kopra nie lubie. Jezeli juz to Dawoj, tam serwisuje swojego FXT bo jest na gwarancji jeszcze.

Teraz chce kupic '10 uzywany sportowy samochod' i chce zeby byl jak nowy, czyli zebym byl w stanie dojechac nim chociaz do domu 50km  :puchar: . Nie chodzi mi nawet o to ze w ASO moge zaplacic wiecej lub mniej, tylko o to czy ASO podejdzie to tematu adekwatnie to moich potrzeb i wyłozonej $$$ na stół.

Dzieki za sugestie!

• Upvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...