maskun Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 (edited) Panowie proszę Was o info ile kosztuje i gdzie najtaniej zrobienie rozrządu + ustawienie luzów zaworowych w Legacy 2.0 DOHC 165KM rok.2008 ( ale proszę nie pisać że u Henia w garażu - szukam kompromisu między ceną a jakością wykonanej usługi :-) ) Mam na oku pewny samochód (zamierzam zakupić jakieś Legacy niedługo) ale te 2 rzeczy do natychmiastowego zrobienia....autko ma gaz. Proponujecie jakiś nie autoryzowany serwis bo ASO chyba duża przebitka będzie ?? CARFIT może w N.Sączu ?? albo gdzieś bliżej mnie na śląsku ?? Jakiś forumowicz być może ma dostęp do części - bo rozrząd np. na aledrogo 850zł , zaś w pierwszym lepszym serwisie 1250zł Wiem że uzyskam tu pomoc bo wielu z Was pewnie to już robiło.........dziękuje z góry za pomoc.... Edited August 5, 2015 by maskun Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 CARFIT może w N.Sączu ?? Jeśli tylko możesz dojechać,to będzie dobry wybór,ale z terminami krucho,wcześniej proponuję kontakt telefoniczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maskun Posted August 5, 2015 Author Share Posted August 5, 2015 Carfit proponuje 1500zł rozrząd z robotą ale bez pompy wody - czy to drogo ??? w moim poprzednim samochodzie mniej to kosztowało dlatego pytam czy na Subaru to wysoka cena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aretzky Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Ja teraz jadę na luzy do 4T, rozrząd mi robili rok temu ale w pakiecie z innymi naprawami więc ciężko powiedzieć cenę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biegoonka Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 W Warszawie rozrzad 2000 a luzy 1700... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts