niedobry Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 Panowie jak w temacie...Bardzo proszę o identyfikację przełacznika i wyświetlacza wewnątrz mojego Legacy 2,5 07' wersja USA.Czym jest przełącznik koło lewej nogi kierowcy na dole obudowy plastikowej, i co to za wyświetlacz nad lusterkiem wstecznym i czemu służy. Poniżej wklejam fotki. Bardzo proszę o odpowiedź. PozdrawiamP.S. Ma ktoś z Was do sprzedania zaślepkę haka holowniczego, zderzaka przedniego w kolorze granatowy metalic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiszpanu Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 Na 1 fotce wygląda jak nie org. ja też mam auto z usa i mam podobnie zrobiony przeciwmgłowy z tyłu, może u ciebie to samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 z tym pierwszym to byś musiał po kabelkach iść, innej rady nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
niedobry Posted July 31, 2015 Author Share Posted July 31, 2015 (edited) Dzięki wielkie...dokładnie, jak przełączę to zapalają się obie górne partie tylnych lamp...to przeciwmgłowe są? Bo już mi się podoba, żeby tak jeździć heheh...miałem montero i w ten sam sposób właczało się lampy górne, bo bez tego były tylko te w zderzaku...ale jaja...wielkie dzięki...a wie ktoś co to jest to drugie nad lustrem...tam się wyświetlają pasy i jakieś on/off na pomarańczowo??? Edited July 31, 2015 by niedobry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legacy96 Posted August 1, 2015 Share Posted August 1, 2015 To kontrolka zapiecia pasa pasazera i poduszki powietrznej pasazera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niedobry Posted August 1, 2015 Author Share Posted August 1, 2015 (edited) Aaaa oks super dziękuję To jeszcze jedna prośba typu: co to jest Mianowicie po lewj stronie fotela kierowcy w podłodze są cięgna do otwierania bagażnika i klapki wlewu paliwa...jest tam też zamek na kluczyk. Co nim odłaczam po przekręceniu? Edited August 1, 2015 by niedobry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juras K Posted August 1, 2015 Share Posted August 1, 2015 Żeby odprowadzający auto z pod hotelu nie zaglądał Ci do bagażnika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niedobry Posted August 2, 2015 Author Share Posted August 2, 2015 hehe no to super jutro śmigam pod jakiś hotel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts