Jump to content

Co to jest...prośba o pomoc :)

niedobry

Recommended Posts

Panowie jak w temacie...Bardzo proszę o identyfikację przełacznika i wyświetlacza wewnątrz mojego Legacy 2,5 07' wersja USA.
Czym jest :D przełącznik koło lewej nogi kierowcy na dole obudowy plastikowej, i co to za wyświetlacz nad lusterkiem wstecznym i czemu służy. Poniżej wklejam fotki. Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam

P.S. Ma ktoś z Was do sprzedania zaślepkę haka holowniczego, zderzaka przedniego w kolorze granatowy metalic?

post-11269-0-03190100-1438368152_thumb.jpg

post-11269-0-67025400-1438368193_thumb.jpg

Dzięki wielkie...dokładnie, jak przełączę to zapalają się obie górne partie tylnych lamp...to przeciwmgłowe są? Bo już mi się podoba, żeby tak jeździć heheh...miałem montero i w ten sam sposób właczało się lampy górne, bo bez tego były tylko te w zderzaku...ale jaja...wielkie dzięki...a wie ktoś co to jest to drugie nad lustrem...tam się wyświetlają pasy i jakieś on/off na pomarańczowo???

Edited by niedobry

Aaaa oks super dziękuję :)

To jeszcze jedna prośba typu: co to jest :)
Mianowicie po lewj stronie fotela kierowcy w podłodze są cięgna do otwierania bagażnika i klapki wlewu paliwa...jest tam też zamek na kluczyk. Co nim odłaczam po przekręceniu?

Edited by niedobry