malo5 Posted July 26, 2015 Share Posted July 26, 2015 Witam może ktoś z Was spotakał się z podobnum problemem. Wszystko było ok i gdy zamykałem z centralnego drzwi, szyby które były uchylone domykały się same. Ze względu, że słychać było piasek zachciało mi się przeczyścic uszczelki i po tym jak wszytske za pomocą szmatki i cieniutkiego płaskownika wyczysciłem z piachu uszczelki szyby pzrednie szyby domykają sie tylko częściowo, tak jakby zapomniały gdzie jest położenie maximum Czy mozna to jakos samemu wyregulować. Normalane domykanie z przyciskow w samochodzie działa bez problemu. PS. i jeszcze jedno, pewnie głupie pytanie. Czy w forku 2006 tylne szyby otwierają sie tylko częściowo. Pozdrawiam i z gory dziękuję za wszelkie uwagi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bright Posted July 26, 2015 Share Posted July 26, 2015 PS. i jeszcze jedno, pewnie głupie pytanie. Czy w forku 2006 tylne szyby otwierają sie tylko częściowo. Spójrz na kształt drzwi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebekian Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 Forester nie ma w oryginale opcji domykania szyb, masz założony dodatkowy moduł ( moze opcja alarmu ) i w nim musisz szukać przyczyny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chefofrats Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 Forester nie ma w oryginale opcji domykania szyb, masz założony dodatkowy moduł ( moze opcja alarmu ) i w nim musisz szukać przyczyny. Potwierdzam, w moim MY06 nie ma domykania. A tylne szyby otwierają się w mocno ograniczonym zakresie, ale przecież innej opcji nie ma przy tym kształcie drzwi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts