kretowspinacz Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Witam Kupiłem ostatnio Impreze Gh, widzę że ma sensory w przednim zderzaku od parktronica ale ktoś mi może powiedzieć się on uaktywnia? Zazwyczaj po włączeniu biegu wstecznego sam się załącza, natomiast tutaj jest kicha. Na weekend zerknę dokładnie czy te sensory faktycznie są podłączone czy też poprzedni właściciel coś namodzil. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinK Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 sensory w przednim zderzaku Zazwyczaj po włączeniu biegu wstecznego sam się załącza, natomiast tutaj jest kicha. a z tyłu też masz kolego czy tylko z przodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki266 Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Jak nie ma w tyle to pewnie zderzak przedni jest zmieniany. Zwykle są w samym tyle, albo w dwóch miejscach jednocześnie ale żeby w samym przodzie? Wysłane z mojego Passport przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinK Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 @@luki266, właśnie do takich wniosków chciałem dojść Link to comment Share on other sites More sharing options...
naLeśnik Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Może to pozostałości po antyradarze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts