Sylwester Gąszczyk Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 Witam! Mam próbkę w gt. Jak chce dynamicznie pojechać to mi gaśnie da się jechac tylko delikatnie dotykając pedal gazu wymienilem pompę paliwa i dalej to samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
demasoni Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 Sprawdzałeś przewody zapłonowe? Problemem może być również przepływomierz lub wtryskiwacze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwester Gąszczyk Posted July 19, 2015 Author Share Posted July 19, 2015 Nie sprawdzałem. Ona normalnie chodzi tylko nie można gwałtownie przyspieszac. Zamuli i np. Ze 160 do 120 nie reaguje nic na pedal gazu zapala sie chek engine i zaraz jedzie dalej jutro wieczorem odpalę i sprawdzę czy iskry sie nie pokazuja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
demasoni Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 Możesz jeszcze spróbować odłączyć akumulator na 10 minut, jeśli nic się nie zmieni to pozostaje to zdiagnozować komputerem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts