STIFF Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Jest tu ktoś kto sie zajmuje odpowiednimi urządzeniami? Potrzebuję prosty rejestrator najlepiej na odcisk. nie potrzebne wodotryski jak łączenie z satelitą. Ma byc proste w obsłudze i wystarczy mi zrzut raportów na USB. DObrze żeby był podgląd bieżący dla osoby uprawnionej bez potrzeby generowania raportu tylko podgląd wpisów przy bieżącym logowaniu. Obsługa małej firmy - nie wiem ile osób zlicza najsłabszy model ale potrzeba max. 15 osób. Jaki producent? A może jest tu ktoś z Warszawy kto w rozsądnej cenie przyjedzie i mi to założy i wytłumaczy co i jak??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dako Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolnemiasto Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 najlepszy system rejestracji czasu pracy to odpowiedni system motywacji.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
STIFF Posted June 23, 2015 Author Share Posted June 23, 2015 motywacja swoją droga ale kadrowa/księgowa swoją. Poza tym zawsze trafi sie jakis obibok a im większy zespół tym większa szansa na takiego. Głównym jednak powodem jest po prostu wymog prowadzenia ewidencji a zeszycik to trochę archaizm i przy większej liczbie ludzi ciężko to opanować i kadrowa sie buntuje. znalazłem proste czytniki na palec/pastylkę. Robią zrzut do excela i robota ogarnięta w 2 minuty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudy_b Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 U mnie zmienili rozlicznie pracy z czasu na formułę zadaniową. Wymagało to zmian w umowach, ale na pewno jest to zgodne z kodeksem, bo firma duża i na działanie poza prawem nie może sobie pozwalać. Spora część ludzi pracuje u klientów, część zdalnie z domu. Kadry by się pocięły jakby każdemu chciały zeszycik prowadzić. Czytniki są w siedzibie, ale bardziej jako kontrola dostępu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QbaqBA Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Jeśli sprawa nie jest bardzo pilna i będzie mogła poczekać 3 tyg, bede mogl pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knurek1111 Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Ja najpierw z prawnikiem bym porozmawiał... później z inżynierem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts