pablosik Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Hej,Postanowiłem założyć wątek dotyczący darmowych miejscówek, gdzie możemy naprawiać lub też z dumą przyglądać się podwoziom naszych aut. Wpisujcie proszę miejscówki w każdym z miast, tak aby każdy mógł skorzystać i nieco podłubać przy swoim cudeńku.Ze swojej strony zacznę pytaniem. Czy znacie jakieś miejsca w Warszawie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfik Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Miałem niedaleko domu, potem zamknięte, a teraz rozebrane. Z uwagi na ochronę środowiska nie wiem, czy coś zostało. Za to na Ukrainie, prawie na każdym skrzyżowaniu dróg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dymian Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Czasami trafia się taki zabytek, znajdujący się na stacji paliw- przy czym trzeba 2 zł dać, aby kłódkę odpięli dla nas- przykład na orlenie w Ostrowcu Św. A tak każdy mi znany- albo rozebrany, albo czeka na rozbiórkę, mając ucięty najazd albo murek postawiony przed wjazdem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzioba Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Zapraszam do mnie. Podnosnik bramowy, sporo wyposazenia, stol montazowy i wywazarka do opon, mig, kompresor itp do dyspozycji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts