Grzegorz Wojtalik Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 Drodzy forumowicze. Zwracam się z prośbą o pomoc w zlokalizowaniu yeti tzn blendy tylnej klapy do Legacy III kombi. Niestety mam popękaną a chciałbym estetyczną, co by nie szpeciła legasia. Przeszukuję sieć, w tym oba fora i jak już coś znajdę to okazuje się, że ktoś był szybszy i ogłoszenia nieaktualne. Czuję się jak poszukiwacz Yeti, ktoś widział, kupił ale tak naprawdę to nie wiadomo jak to było. . Może ktoś z was coś wie, coś widział albo wie kogo spytać. Będę wdzięczny za każdy ślad i wskazówki . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lojszczyk Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 Szukaj na szrotach z częściami po anglikach. Rzadko wystawiają blendy, ale mają je przy okazji wystawiania innych klamotów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Wojtalik Posted June 18, 2015 Author Share Posted June 18, 2015 Dzięki za wskazówkę. Już z 10 tak Wymksnęło mi się ..obdzwoniłem chciałem dopisać ....tylko w jednym była i oczywiście poszła.....z całą klapą . No tak komu się opłaca rozbierać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Wojtalik Posted June 24, 2015 Author Share Posted June 24, 2015 Znalazłem takową i teraz chcę się upewnić czy na 100 % od Outbacka II przypasuje. Myślę, że tak ale żeby nie było niespodzianek Nikt nie wie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 A czymś się różniły ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Wojtalik Posted June 24, 2015 Author Share Posted June 24, 2015 No właśnie o to pytałem wg mnie są takie same ale znając mojego " farta" zaraz okaże się, że coś nie pasuje dlatego wolałem się upewnić ps no w obk jest wyżej Link to comment Share on other sites More sharing options...
lojszczyk Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Są identyczne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Wojtalik Posted June 24, 2015 Author Share Posted June 24, 2015 Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts