coshyk Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 Panie, Panowie, Czy normalną normalnością jest, ze przy takim jednokołowym oparciu na krawężniku pojawia się problem z tylną klapą bagażnika? Zaparkowałem, otwieram - z trudem- klapę, zamykam - nie domyka, tzn nie mogę zamknąć fury. Widziałem testy itp, ale zawsze te problemy kojarzyły mi się z większym wytężeniem konstrukcji, a nie może i wysokim ale jednak krawężnikiem. pzdr!/ wj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jake Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 Może krakowskie krawężniki są wyższe. Ja przez 4 lata nie miałem takiego problemu w Stolicy. Ale klapa się lekko telepała w czasie jazdy, po lekkim wykręceniu koreczków przestała... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiatrak Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 Normalne. Staraj się tak nie stawać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC/DC Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 Ruscy mówią "gniotsa nie łamiotsa" W Jeepie XJ tak miałem jeżdżąc w terenie ale tam była mało sztywna konstrukcja budy i klapa plastikowa, muszę zobaczyć z ciekawości jak w moim styranym czasem SG to wygląda Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBORO Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 Potwierdzam. Znam dobrze to zjawisko, tyle że w OBK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 Potwierdzam tez dla klasyka, ale nie ma problemu z zamknięciem tylko słychać że przy zamykaniu klapa o cos wadzi bo przestawiona lekko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coshyk Posted June 12, 2015 Author Share Posted June 12, 2015 dzięki. faktycznie, dokręciłem koreczek i zamyka się bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts