koszykbb Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 Cześć, W związku z tym, że rok temu byłem na 30-tej rocznicy znanej nam wszystkim firmy Prodrive, postanowiłem podzielić się z Wami zdjęciami Subaraków, które tam spotkałem. Wszystko odbyło się w Banbury (miasto, w którym powstała firma i w którym ja sam mieszkam) a atmosfera była świetna. Całe rodzinki poprzyjeżdżały z dziećmi swoimi STI, P1 itd Przedział wiekowy właścicieli 18-80.Było tego na prawdę sporo więc zapraszam do obejrzenia fotek. Może ktoś znajdzie jakąś inspirację do przeróbek albo upiększenia swojej Imprezy Link do galerii: https://www.flickr.com/gp/132996242@N03/h1Z44Bpozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zelazny Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 Super sprawa, brakuje mi jednak jakiegoś 22b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machoń Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 Ty nie pisz tyle Żelazny tylko zabieraj się do Arłamowa A na jednej fotce jakby było coś a'la 22B Zdjęcia pikne ! Chciałbym to żywo zobaczyć.... PZDR Link to comment Share on other sites More sharing options...
koszykbb Posted June 4, 2015 Author Share Posted June 4, 2015 (edited) Bylo na pewno jedno 22B ale aż dziwne ze nie mam go na fotce hmm Edited June 4, 2015 by koszykbb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zelazny Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 Ty nie pisz tyle Żelazny tylko zabieraj się do Arłamowa Moderatorów nie ma to moge nabijać posty i robić syf Wyjeżdzamy o 11, widzimy się na miejscu i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiji Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 Sporo siatex'ow, odnosze wrazenie z sporo z tych zdjec mogloby sie znalezc w watku 'wies-tuning' Link to comment Share on other sites More sharing options...
koszykbb Posted June 4, 2015 Author Share Posted June 4, 2015 Nie wiem czy wiesz ale w RB320 i WR1 siatex to seria takze czy wies to kwestia mocno dyskusyjna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts