grzybu Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Mam uszkodzoną lampkę, kupiłem nową i chciałem ją wymienic. Tylko po oględzinach nie wiem za co się zabrać aby połowy samochodu nie odkręcać. Czy samą blędę jakoś się zdejmuje a później lampkę czy jakoś inaczej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max 84 Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Proponuje zacząć, od "rozebrania" wewnętrznej części, klapy bagażnika. Pod, jej poszyciem, na pewno Ujrzysz odpowiednie, "Śrubki" do odkręcenia w celu wymiany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOJO Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Mam uszkodzoną lampkę, kupiłem nową i chciałem ją wymienic. Tylko po oględzinach nie wiem za co się zabrać aby połowy samochodu nie odkręcać. Czy samą blędę jakoś się zdejmuje a później lampkę czy jakoś inaczej? A nie chciałbyś "wyrzucić" starej do mojej skrzynki pocztowej? Kiedyś chodził mi po głowie pomysł na zrobienie lampki dwukolorowej biała/czerwona, a psucie nowej w celu weryfikacji takiej możliwości jest bezsensowne. Rear Fog Light.pdf Rear Gate Garnish.pdf Rear Gate Trim.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybu Posted June 5, 2015 Author Share Posted June 5, 2015 póki co to nie czuje sie do niej jakos mocno przywiazany, jak zmienie z powodzeniem to sie odezwe, zajmie mi to ze 3 tygodnie - teraz wyjezdzam na 2 i auto zostaje pod opieka zonki - znow bedzie cale zaptaczone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts