Grexik Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Cześć, pojawił mi się problem z montażem radia Imprezie GC. Kupiłem sobie radyjko oryginalne Subarowskie. Ktoś wcześniej przerobił instalacje pod obecne radio ISO. Jest jakiś sposób na to żeby bez cięcia kabli podłączyć oryginalne radio? Istnieją jakieś przejściówki ISO->Subaru? Dzięki i pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
svavo Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Jak szukałem radia 2din dla siebie, to czytałem o takich przejściówkach, ale nie mam pojęcia gdzie je znaleźć... Alle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grexik Posted June 2, 2015 Author Share Posted June 2, 2015 Alle? Przeszukane tylko znalazłem Subaru -> ISO Link to comment Share on other sites More sharing options...
svavo Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Alle? Przeszukane tylko znalazłem Subaru -> ISO To podłącz drugą stroną ;P. Może ktoś będzie lepiej wiedział... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grexik Posted June 2, 2015 Author Share Posted June 2, 2015 Niestety kostki są męskie i żeńskie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baca Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Cześć, pojawił mi się problem z montażem radia Imprezie GC. Kupiłem sobie radyjko oryginalne Subarowskie. Ktoś wcześniej przerobił instalacje pod obecne radio ISO. Jest jakiś sposób na to żeby bez cięcia kabli podłączyć oryginalne radio? Istnieją jakieś przejściówki ISO->Subaru? Dzięki i pozdrawiam! ....ilu pinowe kostki masz? Wg mojej wiedzy były pin-14, ale fotki daj końcówki wiązki i wejścia do radia. ISO to są adaptery dedykowane, ale często nie mają wszystkich przewodów, tylko te niezbędne. Są adaptery tzw PARROT, które mają wszystkie przewody i można wykorzystywać na nich dodatkowe funkcje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grexik Posted June 2, 2015 Author Share Posted June 2, 2015 (edited) Mam uciętą kostkę Subaru i do tych kabli przylutowane 2 kostki i do nich są włączone przewody do radia Pioneer. Tak ktoś kiedyś nakombinował. Może ten PARROT rozwiąże problem. Jutro zapodam fotki. Edited June 2, 2015 by Grexik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł.C Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Coś takiego? http://allegro.pl/iso-adapter-subaru-forester-impreza-2007-rf-i5020253999.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts