irektob Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 wyszedł pięknie, a chciałeś sprzedać..hehehe,teraz już musowo musimy się spiknąć.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomson0073 Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 Jest kosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihauSTI Posted October 7, 2017 Author Share Posted October 7, 2017 Dzieki Panowie na auto przyjemnie sie teraz patrzy, a jeszcze przyjemniej nim jeździ Co prawda czesto nim nie wyjezdzam, stoi sobie w ciepłym garazu a jak jest pogoda to wsiadam i zwykle jezdze bez celu i musze napisać że taka jazda daje największą przyjemność Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milo WRX STI Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 gratulacje !!! super że działasz! widze że ja teraz jestem na podobnym etapie - już od długiego czasu. Czy zmieniałeś wszystkie uszczelniacze w dyfrze ?? mam problem z wyciągnięciem wałka wzdłużnego w warunkach garażowych. Zajmowałeś się tez lakierowaniem zacisków ??? jeżeli tak - pochwal się jak to robiłeś ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihauSTI Posted October 9, 2017 Author Share Posted October 9, 2017 Dyfra całego nie rozkrecalem, wymieniłem tylko w nim podpory łożysk one juz są w komplecie z uszczelniaczami oraz uszczelki pod te dekielki podpory nie pamietam juz jakie chyba 0.2mm oraz uszczelkę dekla dyfra. po odkręceniu wału masz dostęp do śruby do tego wałka na dyfrze jeśli o niego ci chodzi i czyms musisz go zblokować bo bedzie ci sie obracał. Zaciski nie byly malowane byly dobrzy wyczyszczone chemią do czyszczenia felg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milo WRX STI Posted October 9, 2017 Share Posted October 9, 2017 Dzięki za informacje !!! no tak - nakrętkę udało mi się odkręcić ale nie wiem jak podejść do bezpiecznego wybicia tego wałka. Składanie powierzę mechanikom ale elementy chce przygotować i zabezpieczyć sam. a jak z zaciskami hamulców ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihauSTI Posted October 9, 2017 Author Share Posted October 9, 2017 ostatnie zdanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts