Jump to content

Impreza wrx STi RB320 Ltd.edition

MihauSTI

Recommended Posts

wyszedł pięknie, a chciałeś sprzedać:czerwona:..hehehe,teraz już musowo musimy się spiknąć..

Dzieki Panowie :)

na auto przyjemnie sie teraz patrzy, a jeszcze przyjemniej nim jeździ :) Co prawda czesto nim nie wyjezdzam, stoi sobie w ciepłym garazu a jak jest pogoda to wsiadam i zwykle jezdze bez celu i musze napisać że taka jazda daje największą przyjemność :)

gratulacje !!! super że działasz!

widze że ja teraz jestem na podobnym etapie - już od długiego czasu.

Czy zmieniałeś wszystkie uszczelniacze w dyfrze ?? mam problem z wyciągnięciem wałka wzdłużnego w warunkach garażowych.

Zajmowałeś się tez lakierowaniem zacisków ??? jeżeli tak - pochwal się jak to robiłeś ...

Dyfra całego nie rozkrecalem, wymieniłem tylko w nim podpory łożysk one juz są w komplecie z uszczelniaczami oraz uszczelki pod te dekielki podpory nie pamietam juz jakie chyba 0.2mm oraz uszczelkę dekla dyfra. po odkręceniu wału masz dostęp do śruby do tego wałka na dyfrze jeśli o niego ci chodzi i czyms musisz go zblokować bo bedzie ci sie obracał. Zaciski nie byly malowane byly dobrzy wyczyszczone chemią do czyszczenia felg :)

Dzięki za informacje !!!

no tak - nakrętkę udało mi się odkręcić ale nie wiem jak podejść do bezpiecznego wybicia tego wałka. Składanie powierzę mechanikom ale elementy chce przygotować i zabezpieczyć sam. 

a jak z zaciskami hamulców ???

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...