MihauSTI Posted September 1, 2015 Author Share Posted September 1, 2015 Niemam pojęcia co za PIN bo jeszcze nie sprawdzałem ale zerkne w papiery, Tak bylem na Japfest btw Auto zajęło 3 miejsce w kategorii "rzadki japoński model zachowany w orginalnym stanie" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon WRC Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Bo taki los tych aut, że znaleźś takie w oryginale graniczy z cudem, bo każdy coś rzeźbi . Dbaj i nic nie zmieniaj, bo to perełka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowaty Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 @@MihauSTI, wiedziałem że to ktoś z forum Stałem obok auta, oglądałem, przypadło do gustu. Oby tak dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekwrx Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Witaj ! Mam do Ciebie także takie małe pytanko ! Jeśli zamkniesz auto kluczykiem - ale mechanicznie nie używając pilota to czy Ci się zamkną wszystkie drzwi poprzez centralny zamek ? U mnie akurat zamkną się tylko drzwi kierowcy a reszta nie . Czy to jest normalny objaw u anglików czy muszę sprawdzić = może się coś odłączyło . Z pilota wszystko jest o.k. Z góry dziękuję za odpowiedż , POZDROWIONKA także dla Twojej pięknej bryki !!! ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu91 Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Tomek jak dobrze kojarzę to Ty miałem rozpiete zielone kostki pod osłoną progu wewnątrz samochodu. Jak dobrze pamiętam one muszą być podłączone, a białe kostki służą do programowania pilota Link to comment Share on other sites More sharing options...
karloszka Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Odświeżam, bo się natknęłam - Marzyłam o tym Samochodzie i wzdychałam do niego jeszcze zanim się dowiedziałam co to są japońskie WRX, STi, Type R czy RA... a RB320 od razu hehe. Jest piękna! Kolego, wrzuć nam proszę jakiś filmik... Nie trzeba oczywiście pałować, wystarczy takie delikatne 1-2-3 :) :) ... :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaceq Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Michał nie zrobi Ci niestety w tej chwili żadnego filmiku, bo jakiś czas temu na osiedlowej drodze pijak (ponad 2 złote) wjechał mu w bagażnik bez hamowania Auto czeka na naprawę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karloszka Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Michał nie zrobi Ci niestety w tej chwili żadnego filmiku, bo jakiś czas temu na osiedlowej drodze pijak (ponad 2 złote) wjechał mu w bagażnik bez hamowania Auto czeka na naprawę... kurcze... prawdę mówiąc, jak czytałam ten wątek to od razu pomyślałam sobie "Boże błagam, niech nieszczęścia omijają takie auta jak te!" a tu mosz... jak zawsze za późno się pomodlę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Własnie mi się coś kojarzyło z tym autem jak był stuknięty, czy on nie był jakiś czas na sprzedaż ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mly96 Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 był był, ostatnio jakiś nieogarnięty gość tworzył o nim temat sprzedażowy na kresce, a potem tu w nielegalu... Ale z tego co zrozumiałem jest dalej w rękach MihauSTI. Oby samochód doczekał się odbudowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihauSTI Posted April 23, 2016 Author Share Posted April 23, 2016 spokojnie auto jest cały czas w moich rękach troche to trwa ale mój blacharz ma problemy prywatne i termin sie wydłuża co do ogłoszenia które sie pojawiło jakiś czas temu to mój młodszy bratanek (15l.) wystawił je powiedzmy z ciekawości a że nie mógł w dziale "sprzedam" wrzucił do "nie legala" auto tak czy owak będzie naprawione a co będzie potem zobaczymy bo chądzą mi też po głowie 2 inne opcje Link to comment Share on other sites More sharing options...
iktorn Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 pisz oo tych opcjach bo pewnie większość z nas zżera ciekawość Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihauSTI Posted May 11, 2016 Author Share Posted May 11, 2016 Auto kilka dni temu pojechało do blacharza a wiec prosił bym moderatorów o przeniesienie wątku do nie legala ewentualnie zamknięcie go a w nie legalu powstanie od nowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin j Posted May 11, 2016 Share Posted May 11, 2016 Tragedii nie ma , nawet klapa nie naruszona . A co sie stało z lotką na dachu ? Odpadła przy strzale ?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihauSTI Posted May 12, 2016 Author Share Posted May 12, 2016 Klapa jakims cudem niema nawet rysy, a lotkę z dachu sam zdemontowalem gdyz szyba bedzie musiala byc wycięta bo jak inaczej wstawisz nowy błotnik? tak samo zdemontowalem prawą lampę zderzak caly środek bagażnika i tylne siedzenia. Na dzien dzisiejszy szyba juz wyciągnięta i auto po oględzinach zawieszenia i choc wygląda to niezbyt estetycznie niema tragedii podłużnice nie ruszone, a za skrzywienie koła odpowiada wachacz podłużny ktory jest do wymiany reszta w zawieszeniu na 90% jest dobra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 (edited) Wstawiasz ćwiartkę? Edited May 12, 2016 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihauSTI Posted May 12, 2016 Author Share Posted May 12, 2016 Napewno błotnik i tylny pas reszta wyjdzie w praniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin j Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Fajnie,że taka sztuka będzie uratowana , a nie poszła na częsci Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 (edited) Napewno błotnik i tylny pas reszta wyjdzie w praniu Pociesze Ciebie tak wyglądał mój po wypadku Po remoncie-dobry blacharz i wygląda tak "0" szpachli da się da Trzymam kciuki, by udało się Tobie uratować nietuzinkowca! Edited May 12, 2016 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
irektob Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 ....tak po zdjęciu wychodzi na błotnik i tylni pas i powinno być ok,miałem podobnie a na nowych elementach to fajna robota jest...życzę powodzenia w naprawie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihauSTI Posted May 14, 2016 Author Share Posted May 14, 2016 Dzieki Panowie, auto jest w dobrych rękach wiec śpię spokojnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihauSTI Posted January 21, 2017 Author Share Posted January 21, 2017 (edited) Auto blacharsko naprawione i co wazne w koncu zarejestrowane Czyżby jedyny taki dowód rejestracyjny w PL? Edited January 21, 2017 by MihauSTI 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
irektob Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 (edited) pokaż zdjęcia autka,wpis w dowodzie w dużej mierze zależy od tego co wpiszę diagnosta na pierwszym przeglądzie,ja poprosiłem o pełną nazwę Subaru Impreza WRX STI 2.5 i tak też wpisaliw wydziale komunikacji..........ale tam,dawaj foty!swoją drogą dzieli nas tylko kawałek drogi więc musimy się zgadać? Edited January 21, 2017 by irektob Link to comment Share on other sites More sharing options...
sredniaq Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Auto blacharsko naprawione i co wazne w koncu zarejestrowane 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaceq Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 wpis w dowodzie w dużej mierze zależy od tego co wpiszę diagnosta na pierwszym przeglądzie Najważniejsze jest to co jest w poprzednim dowodzie, z tego diagnosta/urząd komunikacji czerpią podstawowe info... W tym przypadku Michał miał "RB 320" w V5C angielskim. I mi się z kolei podoba że właśnie tak masz wpisane w polski Gdyby było WRX STI to nie wiadomo czy to naprawdę RB320. A jak jest RB320 to wiadomo że to STI Hawków STI sporo, a RB w Polsce pewnie jedyna. Gdyby więcej zależało od samego diagnosty co do nazwy auta, niż to co ma w dowodzie rejestracyjnym, to potrafię sobie wyobrazić sprowadzonego WRX-a w pełnym przyszczepionym pakiecie STI, z wpisem później w pierwszym polskim dowodzie WRX STI A to byłoby poświadczenie nieprawdy i poniekąd oszustwo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts