Jump to content

Impreza wrx STi RB320 Ltd.edition

MihauSTI

Recommended Posts

Zapraszam do obejrzenia auta na żywo bo zdjecia tego nie oddają. Powiem tak; gdy szukalem i wybierałem miedzy 22b a RB320 z gory wiedzialem ze jesli wybiorę rb siatex zostanie ściągnięty, wszystko sie zmieniło w momencie kiedy zobaczyłem RB na zywo, to nie jest siatex a bardzo ladne i wysokiej jakości plecione (moze ręcznie?) aluminium. Zmienisz zdanie jesli zobaczysz auto na żywo tak jak ja zmieniłem uwierz mi ;) Pozdro

Jeżeli tak mówisz...rozumiem i przyjmuję do wiadomości :)

• 1 month later...

To chyba zdecydowanie łatwiej zarejestrować jako zwykłe rhd, tym bardziej, że masz długi VIN (nawet o odstępstwo nie trzeba pisać), ale oczywiście decyzja należy do właściciela. Mi osobiście siatka w tej wersji się podoba i wg mnie musi zostać bo jest ori, ale gusta są różne :)

Edited by bigsasza

Bedzie zarejestrowany "normalnie" bo nie jest to auto zabytkowe tylko kolekcjonerskie :) a plusem takiego papierka jest brak opłaty akcyzy ktora w tym wypadku wynosi ponad 18% dla aut kolekcjonerskich i zabytkowych jest 0% :)

Możesz już zarejestrować anglika w Polsce . Jeśli masz już lampy przerobione przednie , licznik w milach i km , światło przeciwmgielne z lewej strony i w dowodzie rej. w pozycji " J " oznaczenie " M1 " - ( samochód osobowy do przwozu max.8 osób ) to możesz spokojnie jechać na przegląd i do komunikacji , Nie musisz mieć tłumaczeń . POWODZENIA !

Genialna - absolutnie!!! Wielkie gratulacje!

Będzin - toż to rzut kamieniem od Sosnowca :D

Jakby co jestem chętny na oględziny. Bywam w moim mieście dość często choć teraz mieszkam na co dzień kilkadziesiąt kilometrów od tego miasta.

Tak czy inaczej Twoja Impreza urywa dupiszcze!

Dzieki :) jak bedziesz w sosnowcu to zapraszam ;)

Do rejestracji wszystko mam po za tylnym lewym światłem przeciwmglowym no i jak wspomniałem wyżej ekspertyzą auta kolekcjonerskiego co ma spory wpływ na dalsze koszty związane z rejestracja (akcyza)

Mam prośbę , czy mogłbyś mi napisać jaki masz kluczyk do auta . Ja mam także anglika 2005 r GD i posiadam kluczyk z jednym przyciskiem . Jak otworzę auto i w krótkim czasie odpalę to jest o.k , jeśli po jakieś chwili to muszę po włączeniu zapłonu nacisnąć przycisk pilota uruxhamiam silnik . Wszystko jest o.k . tylko w serwisie mówią że nie widzieli jeszcze takiego wynalazku . Myślę że mam wszystko oryginalne . dorobił mi serwis nowy kluczyk i nie działają przyciski - wszystko wg Vin ale przysłali dwuprzyciskowy . Ciekawe jaki jest u Ciebie kluczyk - wiem że masz nowszy model - ale tak z ciekawości . A może wiesz jak zaprogramować pilota do istniejącego już alarmu ? Wiecej piszę na ten temat na forum " programowanie nowego pilota " . DZIĘKI I PODZRO !

dzięki wielkie za zaproszenie i nie chcę być nachalny ale pewnie skorzystam ;-)

póki co życzę powodzenia w dalszym załatwianiu wszystkich formalności

Spoko żaden problem :)

Tomekwrx dokladnie mam taki sam alarm w swoim RB to jest bodajże Clifford II badz Toad i są to alarmy montowane seryjnie w subarach w UK one współpracują z immobilizerem, dodatkowo ja mam jeszcze ukrytą klawiaturę numeryczną w razie gdyby np bateria w kluczyku przestała działać lub guzik sie popsuł itp, wpisujesz wtedy pin na klawiaturze i odpalasz ;)

Pozdro

Z tego linku wynika ze zarejestrowanych w UK jest 238 sztuk a 32 z niewiadomych przyczyn jest wyrejestrowanych. Sorn tzn ze właściciel zgłosił ze nie bedzie płacił Tax-u i auto nie ma prawa stac na drodze, pewnie niektóre z tych 32 są rozbite inne trzymane w garazu pod kocem, kto wie ;)

Dzięki MihauSTI za odpowież - jesteś SUPER GOŚĆ ! Mam także taką klawiaturkę pod klapką bezpieczników - fajnie , teraz wiem po co ona . A autko masz piękne , coś moim stylu - bardzo gustowne i mocno zadbane . DZIĘKI I POWODZENIA !

Spoko żaden problem :) Tomekwrx dokladnie mam taki sam alarm w swoim RB to jest bodajże Clifford II badz Toad i są to alarmy montowane seryjnie w subarach w UK one współpracują z immobilizerem, dodatkowo ja mam jeszcze ukrytą klawiaturę numeryczną w razie gdyby np bateria w kluczyku przestała działać lub guzik sie popsuł itp, wpisujesz wtedy pin na klawiaturze i odpalasz ;) Pozdro

Piekna sztuka pogratulowac :). Apropo pinu i klawiatury to ja tez to mam w swojej WRX PPP ale nie mam pinu albo przeoczylem w papierach bo auto mam dopiero od 2 tygodni czy u ciebie to wyglada tak jak na fotce u mnie?

8e58851788c8.jpg

Spoko żaden problem :) Tomekwrx dokladnie mam taki sam alarm w swoim RB to jest bodajże Clifford II badz Toad i są to alarmy montowane seryjnie w subarach w UK one współpracują z immobilizerem, dodatkowo ja mam jeszcze ukrytą klawiaturę numeryczną w razie gdyby np bateria w kluczyku przestała działać lub guzik sie popsuł itp, wpisujesz wtedy pin na klawiaturze i odpalasz ;) Pozdro

Piekna sztuka pogratulowac :). Apropo pinu i klawiatury to ja tez to mam w swojej WRX PPP ale nie mam pinu albo przeoczylem w papierach bo auto mam dopiero od 2 tygodni czy u ciebie to wyglada tak jak na fotce u mnie?

8e58851788c8.jpg

Przyjaciel w wrx blob UK też to ma i dokładnie tak samo zamontowane :) przeszukaj papiery dokładnie :) U niego był jeszcze breloczek z kodem przy kluczyku :) Anglicy mają wyobraźnię :)

Przyjaciel w wrx blob UK też to ma i dokładnie tak samo zamontowane :) przeszukaj papiery dokładnie :)

znalazłem pin naklejka o wymiarach 2><3cm była z papierami od alarmu :)

U mnie to wygląda bardzo podobnie :)

różni się tylko tym ze ty masz wypukle przyciski a u mnie na dotyk :)

Edited by Luki_wrx_prodrive

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...