Fyrkes Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Cześć, Proszę o wskazie dostawcy dobrego układu wydechowego. Nie upieram się przy układach markowych np. HKS czy Superspirit, mile widziani są rodzinni dostawcy. Pozdrawiam Adam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawlo20 Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 MGmotorsport i będziesz zachwycony! Link to comment Share on other sites More sharing options...
svavo Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 EL-TEC, czyli wspieramy polską gospodarkę . Mam od nich przelot z kwasówki 2,75". Nie jest zbyt głośny, ale ładnie podkreśla to, co powinien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fyrkes Posted May 28, 2015 Author Share Posted May 28, 2015 A jak wyglądją cenowo oba rozwiązania? I co dokładnie obejmuje kwota? Link to comment Share on other sites More sharing options...
svavo Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 A jak wyglądją cenowo oba rozwiązania? I co dokładnie obejmuje kwota? Niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć - u mnie wydech był montowany w 2008 przez poprzedniego właściciela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts