Mateusz Sobczak Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Witam wszystkich, co prawda nie wiem jaka bedzie reakcja na moj temat ale tak szukałem na forum i jedyne spoty woj. Dolnośląskie odbywają sie regularnie ale w stolicy czyli Wrocławiu. Moze by tak zorganizować jakis spot w okolicy w/w miast ?? Czy ktos chetny ?? Mamy takie piękne tereny wiec miejsce sie znajdzie Pozdrawiam Mateusz -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzd Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Słyszałem, że regularne spoty odbywają się w Dzierżoniowie, przy ulicy Szkolnej 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Byłem w sobotę, genialnie ale nie róbcie tłoku bo się dopchać nie będzie można Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz Sobczak Posted May 25, 2015 Author Share Posted May 25, 2015 (edited) Jestem bardzo miło zaskoczony. Rozumiem ze miłe widziane sa Subaru z problemami a terminy ustalane telefonicznie Edited May 25, 2015 by Mateusz Sopel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciey555 Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Jestem jak najbardziej za. Fajnie by było zrobić coś w czerwcu, to prawda miejsce się znajdzie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz Sobczak Posted May 28, 2015 Author Share Posted May 28, 2015 No i super widze ze z tej samej miejscowości pochodzimy moze cos na dniach ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciey555 Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Z miłą chęcią chciałbym się spotkać, ale niestety auto jest rozebrane i zagada mi dopiero w pierwszej połowie czerwca jak wszystko dobrze pójdzie, i wtedy możemy wspólnie coś zorganizować, szkoda że już teraz nie moge ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi_666 Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Zapraszamy co niedzielę o 19 do Bolesławca na dolnym śląsku . Co prawda spot nie tylko subarowców, ale generalnie japońców . I Subarów też jest całkiem sporo Pozdrawiam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 a ja pozdrowię ze Srebrnej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz Sobczak Posted May 29, 2015 Author Share Posted May 29, 2015 Z miłą chęcią chciałbym się spotkać, ale niestety auto jest rozebrane i zagada mi dopiero w pierwszej połowie czerwca jak wszystko dobrze pójdzie, i wtedy możemy wspólnie coś zorganizować, szkoda że już teraz nie moge ;( A co takiego w nim robisz ?? I u kogo jak mozna wiedzieć ?? Zapraszamy co niedzielę o 19 do Bolesławca na dolnym śląsku . Co prawda spot nie tylko subarowców, ale generalnie japońców . I Subarów też jest całkiem sporo sub.jpgsub2.jpg Pozdrawiam Jestem caly tydzien na delegacji w Bolesławcu, tzn Kruszynie a na weekendy wracam do domu ale moze kiedys jak bede wiedział ze zostaje na weekend to zabiorę swoja Imprezę Pozdrawiam Mateusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi_666 Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 Zapraszamy co niedzielę o 19 do Bolesławca na dolnym śląsku . Co prawda spot nie tylko subarowców, ale generalnie japońców . I Subarów też jest całkiem sporo sub.jpgsub2.jpg Pozdrawiam Jestem caly tydzien na delegacji w Bolesławcu, tzn Kruszynie a na weekendy wracam do domu ale moze kiedys jak bede wiedział ze zostaje na weekend to zabiorę swoja Imprezę Pozdrawiam Mateusz Daj znać, to zrobimy coś w tygodniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciey555 Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 a ja pozdrowię ze Srebrnej Ja dokladniej Dzikowiec, tak wiec tylko kilka kilo A Subarak przechodzi konserwacje ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 Ja dokladniej Dzikowiec, tak wiec tylko kilka kilo a to wypada mi po drodze dzisiaj do Bromouv - po Gambrinusa i Kozela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciey555 Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 (edited) Ja dokladniej Dzikowiec, tak wiec tylko kilka kilo a to wypada mi po drodze dzisiaj do Bromouv - po Gambrinusa i Kozela Ja bywam nieraz w Srebrnej w Stodole, ogólnie piękny klimacik miasta tam jest i te widoki Edited May 29, 2015 by Maciey555 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz Sobczak Posted May 30, 2015 Author Share Posted May 30, 2015 Widze ze zainteresowanie jest wiec moze jakis termin konkretny ?? i miejsce ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciey555 Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Jak wam pasuje, w tygodniu, jakis wieczor/popoludnie, czy jakis week? Zapraszalbym was wszystkich bardzo serdecznie do mnie, mozemy sie spotkac w Slupcu na parkingu pod intermaszem i wybrac sie na parking widokowy. Tam jakas sesja mozna zrobic ognisko i milo spedzic czas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi_666 Posted June 13, 2015 Share Posted June 13, 2015 Zapraszam na ewent do nas Dnia 20 i 21 czerwica 2015r. odbędzie się dwudniowa VII edycja Gravel Cup mająca na celu zabawy pełną parą! https://www.facebook.com/events/1459791570986313/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi_666 Posted June 16, 2015 Share Posted June 16, 2015 To może dorzucę filmik na zachętę do dwudniowej zabawy na takim terenie? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts