Jump to content

Kłodzko,Walbrzych,Dzierżoniów,Świdnica

Recommended Posts

Witam wszystkich, co prawda nie wiem jaka bedzie reakcja na moj temat ale tak szukałem na forum i jedyne spoty woj. Dolnośląskie odbywają sie regularnie ale w stolicy czyli Wrocławiu. Moze by tak zorganizować jakis spot w okolicy w/w miast ?? Czy ktos chetny ?? Mamy takie piękne tereny wiec miejsce sie znajdzie ;)

Pozdrawiam

Mateusz

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

post-20313-0-87919900-1432581915_thumb.jpg

• Upvote 1

Z miłą chęcią chciałbym się spotkać, ale niestety auto jest rozebrane i zagada mi dopiero w pierwszej połowie czerwca jak wszystko dobrze pójdzie, i wtedy możemy wspólnie coś zorganizować, szkoda że już teraz nie moge ;(

Zapraszamy co niedzielę o 19 do Bolesławca na dolnym śląsku ;). Co prawda spot nie tylko subarowców, ale generalnie japońców :D. I Subarów też jest całkiem sporo ;)

post-4289-0-34099300-1432848009_thumb.jpgpost-4289-0-56857400-1432848033_thumb.jpg

Pozdrawiam :)

• Upvote 1

Z miłą chęcią chciałbym się spotkać, ale niestety auto jest rozebrane i zagada mi dopiero w pierwszej połowie czerwca jak wszystko dobrze pójdzie, i wtedy możemy wspólnie coś zorganizować, szkoda że już teraz nie moge ;(

A co takiego w nim robisz ?? I u kogo jak mozna wiedzieć ??

Zapraszamy co niedzielę o 19 do Bolesławca na dolnym śląsku ;). Co prawda spot nie tylko subarowców, ale generalnie japońców :D. I Subarów też jest całkiem sporo ;)

attachicon.gifsub.jpgattachicon.gifsub2.jpg

Jestem caly tydzien na delegacji w Bolesławcu, tzn Kruszynie a na weekendy wracam do domu ;) ale moze kiedys jak bede wiedział ze zostaje na weekend to zabiorę swoja Imprezę ;)

Pozdrawiam

Mateusz

attachicon.gifsub.jpgattachicon.gifsub2.jpg

Jestem caly tydzien na delegacji w Bolesławcu, tzn Kruszynie a na weekendy wracam do domu ;) ale moze kiedys jak bede wiedział ze zostaje na weekend to zabiorę swoja Imprezę ;)

Pozdrawiam

Mateusz

Daj znać, to zrobimy coś w tygodniu ;)

Ja dokladniej Dzikowiec, tak wiec tylko kilka kilo

a to wypada mi po drodze dzisiaj do Bromouv  - po Gambrinusa i Kozela ;) 

Ja dokladniej Dzikowiec, tak wiec tylko kilka kilo

a to wypada mi po drodze dzisiaj do Bromouv  - po Gambrinusa i Kozela ;)

Ja bywam nieraz w Srebrnej w Stodole, ogólnie piękny klimacik miasta tam jest i te widoki  :)

Edited by Maciey555

Jak wam pasuje, w tygodniu, jakis wieczor/popoludnie, czy jakis week? Zapraszalbym was wszystkich bardzo serdecznie do mnie, mozemy sie spotkac w Slupcu na parkingu pod intermaszem i wybrac sie na parking widokowy. Tam jakas sesja mozna zrobic ognisko i milo spedzic czas ;)

• 2 weeks later...