Jump to content

Chwalę się:)

Wiatrak

Recommended Posts

Pacjent forek 2008. Wystarczyło kupić kierownicę multimedialną, stan idealny 180 zł. Czujnik stop 4pinowy 50 zł nr 83370AA001, I można się cieszyć tempomatem:)

• Upvote 1

gratuluję!

przymierzam się do tego tematu...

czy miałeś w aucie wtyczkę do czujnika 4-pinowego?

masz może zdjęcie wtyczek zielonej i białej z kierownicy?

Zerknij pod kierownicą, nad pedałem hamulca, weź latarkę, na 100 % masz tą wtyczkę. Wystarczy, że przepniesz na zakupioną 4 pinową. Mimo, że słaby dostęp, zajęło mi to 10 min. Z kierownicą też nie jest to problem. Nie mam fotek z kierownicy, ale jak u mnie działa u Ciebie także musi. Niczego nie tracisz, najwyżej będziesz się cieszył fajną kierownicą obszytą skórą. Ale daję głowę, że nie powinno być problemów.

Edited by Wiatrak

no niestety już kiedyś szukałem.... brak, ale przerobiłem instalację, kupiłem kierę z manetką i po podłączeniu nie działa.... szukam zdjęcia wtyczek z kierownicy bo chyba inaczej to było w wersji XT a inaczej NA

A ja o 2008, taki też mam w avatarze :-) W moim 2006 wszystko śmiga jak ta lala - produkcyjnie miał tempomat. Ale ograniam temat w żony 2008. Różnica w modelach jest duża więc w 2006 nie pomogę. I to właśnie w 2008 była wtyczka 4 pinowa.