Wiatrak Posted May 23, 2015 Share Posted May 23, 2015 Pacjent forek 2008. Wystarczyło kupić kierownicę multimedialną, stan idealny 180 zł. Czujnik stop 4pinowy 50 zł nr 83370AA001, I można się cieszyć tempomatem:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb_ek Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 gratuluję! przymierzam się do tego tematu... czy miałeś w aucie wtyczkę do czujnika 4-pinowego? masz może zdjęcie wtyczek zielonej i białej z kierownicy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiatrak Posted May 26, 2015 Author Share Posted May 26, 2015 (edited) Zerknij pod kierownicą, nad pedałem hamulca, weź latarkę, na 100 % masz tą wtyczkę. Wystarczy, że przepniesz na zakupioną 4 pinową. Mimo, że słaby dostęp, zajęło mi to 10 min. Z kierownicą też nie jest to problem. Nie mam fotek z kierownicy, ale jak u mnie działa u Ciebie także musi. Niczego nie tracisz, najwyżej będziesz się cieszył fajną kierownicą obszytą skórą. Ale daję głowę, że nie powinno być problemów. Edited May 26, 2015 by Wiatrak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb_ek Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 no niestety już kiedyś szukałem.... brak, ale przerobiłem instalację, kupiłem kierę z manetką i po podłączeniu nie działa.... szukam zdjęcia wtyczek z kierownicy bo chyba inaczej to było w wersji XT a inaczej NA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiatrak Posted May 27, 2015 Author Share Posted May 27, 2015 Manetką? O którym roczniku piszesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb_ek Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 2006, taki jaki masz w avatarze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiatrak Posted May 28, 2015 Author Share Posted May 28, 2015 A ja o 2008, taki też mam w avatarze :-) W moim 2006 wszystko śmiga jak ta lala - produkcyjnie miał tempomat. Ale ograniam temat w żony 2008. Różnica w modelach jest duża więc w 2006 nie pomogę. I to właśnie w 2008 była wtyczka 4 pinowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts