dominikd Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 Hej, czy to radyjko: Ma profil BT audio, czyli czy da sie przez radio sluchac muzyki z telefonu, puszczonej po BT? z gory dzieki za info. pozdrawiam, Dominik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garibaldi Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 TAK. - Ja tak mam w pokoju dziecka. Lecą bajki i piosenki z tableta po BT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominikd Posted May 20, 2015 Author Share Posted May 20, 2015 ale ja pytam czy to radio tak ma? niektore radio maja owszem BT ale nie maja profilu BT Audio, tzn sluzy on tylko do zestawu glosnomowiacego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karas Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 niektore radio maja owszem BT ale nie maja profilu BT Audio, tzn sluzy on tylko do zestawu glosnomowiacego. TAK. - Ja tak mam w pokoju dziecka. Lecą bajki i piosenki z tableta po BT jezeli kolega puszcza muzyke z tableta przez to radio przez BT to raczej ma BT Audio Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominikd Posted May 20, 2015 Author Share Posted May 20, 2015 TAK. - Ja tak mam w pokoju dziecka tylko ta kwestia budzi moje podejrzenia ale oczywiscie mozna w pokoju dziecka podpiac radio z samochodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasiem Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 TAK. - Ja tak mam w pokoju dziecka tylko ta kwestia budzi moje podejrzenia ale oczywiscie mozna w pokoju dziecka podpiac radio z samochodu Można też całe Subaru wstawić do tego pokoju - radio będzie miało od razu zasilanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominikd Posted May 20, 2015 Author Share Posted May 20, 2015 tylko jak to pokoj dziecka, to warto zadbac o odprowadzenie spalin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karas Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukus Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 sprawdze jutro wsadzilem takie do GTka latwo nie bylo by uruchomic wszystkie funkcje ale waaaarto bylo wydaje mi sie ze ma taka opcje ale 100 pro sprawdze jeszcze Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominikd Posted May 20, 2015 Author Share Posted May 20, 2015 super! bede bardzo wdzieczny! Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garibaldi Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 HE he juz prostuje. W aucie mam dokupioną stacje Kenwooda z nawigacją wiec oryginalne radio dostałem osobno. Jako że planowałem coś kupić grającego do pokoju dziecka to wykorzystałem to radio. Na przód 2 kolumny Sony 200W na tył pokoju stare głośniki Logitecha od zestawu. Zasilacz impulsowy od LED 100W. Wszystko gra pięknie i dość czysto. CD jest, Radio jest, odtwarzanie z pendrive działa no i odtwarzanie z iphona i tableta też. Jedyny mankament to to że radio pamięta jedno urządzenie albo czegoś jeszcze nie rozgryzłem i trzeba parować jak chce je zmienić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominikd Posted May 20, 2015 Author Share Posted May 20, 2015 no i super, wszystko jasne dzieki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilP Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Czy da sie zmienic w tym radio podswietlenie na zielony kolor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominikd Posted May 29, 2015 Author Share Posted May 29, 2015 jakis sprytny elektronik pewnie dalby rade przelutowac diody Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duzy Posted June 1, 2015 Share Posted June 1, 2015 Witam. Podepne się. Czy w tym radiu jest wbudowany mikrofon i port USB? Czy jak je wsadze do auta innego niż subaru to będzie działał głośnomówiący przez Bluetooth? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karas Posted June 1, 2015 Share Posted June 1, 2015 (edited) Czy w tym radiu jest wbudowany mikrofon i port USB nie ma - trzeba podlaczyc Jak ktos chce foty tylniego panelu pisac- od roku lezy u mnie taki Clarion w pudełku od navi kenwooda na która zmieniłem to radio. Edited June 1, 2015 by Karas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukus Posted June 1, 2015 Share Posted June 1, 2015 mikrofon wymaga wzmacniacza Link to comment Share on other sites More sharing options...
andre82 Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Czy da sie zmienic w tym radio podswietlenie na zielony kolor? jak najbardziej da sie. Wystarczy zdjąć przedni panel i dostęp do diod jest. Ja mam w dwa kolory zrobione, górny rząd przycisków czerwony reszta zielona:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominikd Posted June 5, 2015 Author Share Posted June 5, 2015 a ja bym teraz do radia skompletowal wlasnie mikrofon ze wzmacniaczem i przyciski do kierownicy.moze ktos ma na sprzedaz? Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts