Hucuł Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 Witam, Jestem szczęśliwym posiadaczem legaski, która umila mi życie od 10 lat W tym roku 'moje kochanie' ukończyło 21 lat. Z tej okazkji postanowiłem w końcu cos dla nie zrobić... Tutaj mam pytanie do znawców: Co to za przypadłość? Podczas manewrów na małej prędkości pojawia się stukanie, szarpanie w tylnej osi, takie wyraźne jakby coś ściskało i odpuszczało... Dodam tylko, że przypadłość ta pojawiła się dokładnie 4 lata temu, wówczas mechanik powiedział, że długo nie pochodzi - a tu masz babo placek... przejechała ponad 60.000km na tym stukaniu i NIC! oczywiście nadal jeżdzi tylko sobie pomyślałem, że skoro już mija 21 lat to może coś dla ukochanej zrobić... Proszę o tanie rozwiązania Legacy 2,0(automat) GL rok ur. 1996 Pozdrawiam Hucuł Link to comment Share on other sites More sharing options...
marhof Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 Elektrozawór w skrzyni automatycznej może - nie luzuje napędu przy dużym skręcie kół i masz na sztywno spięty przód z tyłem? To pierwsze co mi do głowy przychodzi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 (edited) nie luzuje napędu przy dużym skręcie kół Tam nie ma czujnika skrętu kierownicy. Edited May 20, 2015 by leon Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareq Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Fajnie traktujesz ukochaną Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts