lach86pl Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 Witam wszystkich Skłaniam się ku zakupie subaru forester, mam upatrzony model we Wrocławiu i potrzebuję porady oraz konsultacji kogoś kto bardzo dobrze zna się w temacie. Szukam osoby która mogłaby spotkać sie ze mną we Wrocławiu i obejrzeć ten samochód fachowym okiem i pomóc mi zdecydować czy warto go zakupić. Jestem z Krakowa i na taką podróż nie każdy ma czas, a wierzę że w okolicy Wrocławia jest wielu dobrych fachowców subaru co mogli by mi pomóc. Jeśli chodzi o rekompensatę to myślę że się jakoś dogadamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woszkowaty Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 Nie prościej umówić się bezpośrednio w salonie we Wrocławiu ? Na przegląd "przedzakupowy". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barteq Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 ...albo umówić się w MTSie pod Wrocławiem na przegląd przed kupnem... jadać aż z Krakowa możesz podjechać kilka kilometrów dalej... http://www.subaru.pl/serwis_mts.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts