Jump to content

Przeglądanie Galerii

radnor

Recommended Posts

Zaraz chojny pewnie napisze, że to moja wina bo źle przeglądam, a wogóle to nie znalazłem jakiejś zaawansowanej opcji w trzeciej zakładce czwartej podstrony edycji profilu, ;p ale nie dało by się wprowadzić przycisków Poprzedni/Następny, a jeszcze lepiej przeglądania galerii strzałkami z klawiatury? To jest taki, jakby ten tego, standard nawet w używanym tu Lightboxie jakoś tak od 10 lat. ;)

Edited by radnor

Dokladnie o tym pomyslalem jak przegladalem fotki, ktore wrzuciles. Przydalaby sie taka opcja, zwlaszcza jak ktos ma cos ciekawego do pokazania w wiekszej ilosci zdjec.

W wersji mobilnej są przyciski pod zdjęciem, z tego co pamiętam to w forumowej galerii wystarczy włączyć jedną opcję w konfiguracji. :-)

Zaraz chojny pewnie napisze, że to moja wina bo źle przeglądam, a wogóle to nie znalazłem jakiejś zaawansowanej opcji w trzeciej zakładce czwartej podstrony edycji profilu, ;p ale nie dało by się wprowadzić przycisków Poprzedni/Następny, a jeszcze lepiej przeglądania galerii strzałkami z klawiatury? To jest taki, jakby ten tego, standard nawet w używanym tu Lightboxie jakoś tak od 10 lat. ;)

Tyle wody w Narwi upłynęło a Ty się nadal nie pozbierałeś i proste rozwiązanie starasz się przedstawić w możliwie najbardziej skomplikowany sposób aby jednak się usprawiedliwić, że za Chiny Ludowe normalny człowiek ba.... informatyk miał prawo nie podołać forumowej wyszukiwarce?  ;)

To tak w sprawie zaczepek.  :P

A przechodząc do meritum.

Przeglądanie zdjęć faktycznie średnio funkcjonalne i może da się coś więcej poustawiać ale to muszę zapytać ape

Im więcej wody w Narwii płynie, tym bardziej taka przedpotopowa szukajka wygląda siemiężnie. :P

Dzięki za sprawdzenie, czasem ludzie wrzucają kilkadziesiąt fajnych fotek i jest trochę nadmiernego klikania.