radnor Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 (edited) Zaraz chojny pewnie napisze, że to moja wina bo źle przeglądam, a wogóle to nie znalazłem jakiejś zaawansowanej opcji w trzeciej zakładce czwartej podstrony edycji profilu, ;p ale nie dało by się wprowadzić przycisków Poprzedni/Następny, a jeszcze lepiej przeglądania galerii strzałkami z klawiatury? To jest taki, jakby ten tego, standard nawet w używanym tu Lightboxie jakoś tak od 10 lat. Edited May 17, 2015 by radnor Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajac_am Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Dokladnie o tym pomyslalem jak przegladalem fotki, ktore wrzuciles. Przydalaby sie taka opcja, zwlaszcza jak ktos ma cos ciekawego do pokazania w wiekszej ilosci zdjec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radnor Posted May 17, 2015 Author Share Posted May 17, 2015 W wersji mobilnej są przyciski pod zdjęciem, z tego co pamiętam to w forumowej galerii wystarczy włączyć jedną opcję w konfiguracji. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sredniaq Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 A tapatalku nie da rady. Sent with Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 Zaraz chojny pewnie napisze, że to moja wina bo źle przeglądam, a wogóle to nie znalazłem jakiejś zaawansowanej opcji w trzeciej zakładce czwartej podstrony edycji profilu, ;p ale nie dało by się wprowadzić przycisków Poprzedni/Następny, a jeszcze lepiej przeglądania galerii strzałkami z klawiatury? To jest taki, jakby ten tego, standard nawet w używanym tu Lightboxie jakoś tak od 10 lat. Tyle wody w Narwi upłynęło a Ty się nadal nie pozbierałeś i proste rozwiązanie starasz się przedstawić w możliwie najbardziej skomplikowany sposób aby jednak się usprawiedliwić, że za Chiny Ludowe normalny człowiek ba.... informatyk miał prawo nie podołać forumowej wyszukiwarce? To tak w sprawie zaczepek. A przechodząc do meritum. Przeglądanie zdjęć faktycznie średnio funkcjonalne i może da się coś więcej poustawiać ale to muszę zapytać ape. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radnor Posted May 18, 2015 Author Share Posted May 18, 2015 Im więcej wody w Narwii płynie, tym bardziej taka przedpotopowa szukajka wygląda siemiężnie. Dzięki za sprawdzenie, czasem ludzie wrzucają kilkadziesiąt fajnych fotek i jest trochę nadmiernego klikania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts