dedecjusz Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Nie działa od momentu zakupu samochodu. Raz tylko jakimś cudem się zapaliło i działało przez pół dnia, potem znów padło. W nocy ciężko jest trafić w odpowiedni guzik. Jak się za to zabrać? Może jest jakiś włącznik do tego, który wtedy przypadkiem wcisnąłem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
camel00 Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Nie wiem czy padło Ci całkowicie czy tylko słabo świeci. Jak to drugie, to wciśnij guzik "power/volume" (ten koło którego jest napisane bodajże "bright") i jednocześnie przekręć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
demasoni Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 (edited) Napisz jeszcze czy radio gra, najlepiej sprawdzić styki na panelu jeśli jest do ściągnięcia, ewentualnie mogły się diody w panelu spalić. Edited May 12, 2015 by demasoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legacy96 Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Podaj najpierw model i rocznik samochodu oraz model radia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dedecjusz Posted May 18, 2015 Author Share Posted May 18, 2015 Model z 2005. Radio oryginał. Diody się na pewno nie przepaliły, bo niby wszystkie na raz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz_555 Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 (edited) Mam do sprzedania fabryczne radio z Forestera 2005 za grosze jakby co. Obawiam się, że problem tkwi w samym radiu. Zewnętrznie raczej nic nie steruje podświetleniem fabrycznego radia. Być może trzeba coś przelutować, ale to robota dla elektronika. Dziwne trochę bo te radyjka fabryczne VDO wydawały mi się niezniszczalne. Edited May 20, 2015 by Tomasz_555 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbd Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 czołem miałem ten sam problem pojechałem do człowieka i na al krakowska w warszawie i zrobił w pół godziny Kontakt - Mikar - car audio, home audio, cb radiowww.mikar.com.pl/kontakt.php Mikar Jacek Kawa Al. Krakowska 123 02-180 Warszawa tel. (022) 886-63-57, 886-17-68, 886-86-86. Zapraszamy od poniedziałku do piątku w godzinach 9 - 17. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yarro Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 Mam ten sam przypadek, nie działa mi podświetlenie przycisków. Znalazłeś rozwiązanie problemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts