pawel_zf2003 Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 W koncu ostatecznie pozbylem sie instalacji gazowej z auta. . Ale zostala mi dziurka w miejscu gdzie byl wskaznik poziomu gazu. Gdzie mozna dostac taka zaslepke, jak zaznaczylem na obrazku. Na allegro nie znalazlem . Tzn jest jedna ale od Legacy III i nie wiem czy bedzie pasowac. Cena zadna, ale nie lubie marnowac kasy Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOJO Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 W koncu ostatecznie pozbylem sie instalacji gazowej z auta. . Ale zostala mi dziurka w miejscu gdzie byl wskaznik poziomu gazu. Gdzie mozna dostac taka zaslepke, jak zaznaczylem na obrazku. Na allegro nie znalazlem . Tzn jest jedna ale od Legacy III i nie wiem czy bedzie pasowac. Cena zadna, ale nie lubie marnowac kasy http://allegro.pl/subaru-legacy-03-08r-panel-lusterek-przyciski-i5054564104.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel_zf2003 Posted May 11, 2015 Author Share Posted May 11, 2015 45 zl za taka zaslepke to troche sporo (caly panel plus przesylka). Mi z tego calego panelu potrzebna tylko ta jedna zalepka. Tzn nawet ja mam, ale z dziurka w srodku. Myslalem, zeby to zakleic jakims kawalkiem czarnej gumy czy czyms innym w podobnym kolorze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qba25 Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Myslalem, zeby to zakleic jakims kawalkiem czarnej gumy czy czyms innym w podobnym kolorze. Wstaw tam sobie jakąkolwiek kontrolkę, dziury nie będzie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
szamot Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 mi się chyba taka poniewiera po szufladach .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel_zf2003 Posted May 11, 2015 Author Share Posted May 11, 2015 jakbys mial i mogl mi wyslac to podaj namiary, przekrece i jakos sie dogadamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
szamot Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 po dokładnej analizie okazało się że posiadam zaślepkę ale niestety tą obok regulacji natężenia podświetlenia a nie o takiej tu mowa Więc Ci @@pawel_zf2003,nie pomogę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts