marekmok Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Witam, Czy ktoś orientuje się gdzie kupię wtyczkę jak na załączonym zdjęciu? w ASO w Łodzi nie mają i nie będą mieli... To jest gniazdo w bagażniku po prawej stronie i służy do podłączenia wiązki przewodów od haka Pozdrawiam ! Marek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Subary Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Popatrz w sklepach z częściami elektronicznymi lub car-audio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANIO Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 wtyczka napewno ułatwi podłączenie wiązki od haka, ale jest jeden minus- nie ma wstecznego (ja nie znalazłem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekmok Posted May 8, 2015 Author Share Posted May 8, 2015 Dzięki. Porozsyłałem mailem fotkę tego złącza do różnych sklepów - niestety wszędzie powiedzieli że nie mają takiej Znalazłem gotową wiązkę za jakieś miliony - w ASO Pan powiedział 2,5k PLN! hehe Zakupiłem już podobne złącze chłopiec + dziewczynka i dzisiaj będę dłubał Pozdrawiam! Marek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts